2777
2789
عنوان

کسی بوده کلا به بچه اش شیرخشک ببلاک کامفورت بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 40951 بازدید | 28 پست
یعنی با وجود دادن شیرخشک هم خوب وزن نمیگیره؟ من تازه شیرخشکو شروع کردم میدم فکرمیکردم با شیرخشک بچه ...

اخه شیرخشک ببلاک کامفورت رژیمی ه.مواد مغذی داره ولی وزندهیش معمولیه.بقیه شیرخشک ها تپل میکنه بخصوص شیرخشک نان.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
پسرت چندکیلوعه الان؟ خب وقتی یبوست بشه چه فایده داره بچه اذیت میشه باید شیرشو تغییر داد

13ماهشه 11 کیلو

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شیرخشک ببلاک کامفورت رژیمی ه.مواد مغذی داره ولی وزندهیش معمولیه.بقیه شیرخشک ها تپل میکنه بخصوص ش ...

منم چندروزه دارم نان میدم، البته نمیخوره باهزاربدبختی با قطره چکون روزی ۱۰۰سی سی میدم

منم چندروزه دارم نان میدم، البته نمیخوره باهزاربدبختی با قطره چکون روزی ۱۰۰سی سی میدم

نان هم که میگن یبس میکنه.. والا مامانم میگه داداش من بچه بوده کامل شیرخشک خورده هیچ وقتم یبس نبوده.معلوم نیس چی میریزن تو این شیرخشکا از خدا بی خبرا

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

در مورد یبوست با پزشک مشورت کنید، اما شیر خشک مناسب برای یبوست، ۱-ببلاک کامفروت ۲-سیمیلاک توتال کامفورت ۳- گیگوز یک(ال کامفورتیس)
اگر یبوست شدید داره اول ببلاک کامفورت بدید (یک قوطی) بهتر که شد شیر خشک بچه رو با گیگوز یک ادامه بدید چون ببلاک کامفورت و سیمیلاک توتال کامفورت رو نباید مرتب به بچه داد و موقت باید باشه و بعد با گیگوز یک میتونید جایگزینش کنید

در هر دو مورد دقت کنید شیر خشکها با بچه شما سازگاری داشته باشه اگر نداشت بهتره حتما با پزشک مشورت کنید

ضمنا برای یبوست نوزاد قطره بی بی کر یادتون نره، هر روز یکبار ۵ قطره، قطره بی خطر و بدون نسخه هست، اما باز با پزشک مشورت کنید
اگر کودک ناآرامی زیادی داره هم میشه براش در انتها (اگر روشهای بالا اثر نداشت) کولیک ایز هم تجویز کرد اما این قطره حتما باید با نظر پزشک تجویز و مصرف بشه و نه خودسر! و باز راهکار نهایی شیاف گلیسیرین هست که این مورد هم حتما باید با تجویز و دستور پزشک باشه.

در مورد یبوست با پزشک مشورت کنید، اما شیر خشک مناسب برای یبوست، ۱-ببلاک کامفروت ۲-سیمیلاک توتال کامف ...

سلام تو رو خدا اگه پیامم دیدین جواب بدین بهم چرا نباید ببلاک کامفورت و مدام داد

مثل باران بهاری ک نمی پرسد،کی؟بی خبر در بزن و سر زده از راه برس....
در مورد یبوست با پزشک مشورت کنید، اما شیر خشک مناسب برای یبوست، ۱-ببلاک کامفروت ۲-سیمیلاک توتال کامف ...

سلام عزیزم، میشه بگین چرا ببلاک کامفورت را نباید همیشه داد؟

آخه به پسر دو ماهه من همین شیر میسازه، یعنی مشکلی داره؟

سوال منم همینه

حرف اش از خودش بود.  دکتر من گفت بده همینو

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

بی بی میلک(فروشگاه تخصصی در زمینه  شیرخشک، سرلاک و انواع مواد غذایی نوزاد و کودک)
برندهای خارجی: نظیر اس ام ای ایرلند ، اپتامیل انگلیسی، سیمیلاک ایرلند،سرلاگ گربر آمریکا،سرلاک هرو ترکیه و غیره

شیرخشک های کمیاب ایرانی نظیر نان اچ آ، اپتامیل پپتی جونیور،ببلاک کامفورت و غیره

با بیش از ده سال سابقه درخشان در زمینه واردات مستقیم

09185811531 میربیگی
اینستاگرام baby_milk00
(محصولات در پیج اینستاگرام قابل مشاهده است)

سلام عزیزم، میشه بگین چرا ببلاک کامفورت را نباید همیشه داد؟ آخه به پسر دو ماهه من همین شیر میسازه، ...

سلام عزیزم میدونم این تاپیک برا خیلی وقته ولی میخواستم بدونم شما که شیر ببلاک کامفورت به بچه تون دادین وزن دهیش خوب بوده 

سلام عزیزم میدونم این تاپیک برا خیلی وقته ولی میخواستم بدونم شما که شیر ببلاک کامفورت به بچه تون داد ...

سلام عزیزم ، بله خدا را شکر خوب بود واسه پسر من، فقط همین شیرو خورد شیر خودمو اصلا نخورد. تا ۶ ماهگی کامفورت خورد بعد از اون ببلاک معمولی برای ۶ ماه به بالا.