2777
2789
عنوان

زنگ زدم ۱۱۰ ببینم میان یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 45 پست
نمی‌دونم شهر ما اینجوری نیست ولی این که دست فروشی میکنن به نظرم اشکال نداره 

دست فروشی با مداحی فرق داره 

حداقل زحمت میکشه 

ولیییی الان هرکیو میبینی یه بلندگو و میکروفون دستشه تو خیابونا راه میره و روضه میخونه پول هم می‌خواد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برا همینه من از روضه خونا متنفرم هرکی از جاش بلند شده مداحی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی کارگری چقد سخته 

خب سخت باشه حتما باید کارشون راحت باشه؟ بشینن یه گوشه عر بزنن پول بگیرن؟؟ الان مردم خودشون هزارتا بدبختی دارن اینا هم میرن رو مغز مردم

اَمی قبره سَر نَوادیرَن    فاتحه خوانی تی پیشکش!     
برن تو بازار چقد مغازه ها آگهی زدن به یه کارگر ساده نیازمندیم یا فروشنده خانوم و آقا 

اینا کار کن نیستن که خاهر من، این کار یه نوع گداییه، اینا میخان راحت پول دربیارن زحمت نکشن

اَمی قبره سَر نَوادیرَن    فاتحه خوانی تی پیشکش!     
خوشبختانه شهر ما مداحی نمیکنن 

من مشهدم وقتایی که میرم بیرون گاهی وقتا از این روضه خونا میبینم هیچوقت هم بهشون پول ندادم چون خوشم نمیاد....ولی گاهی وقتا که میبینم اونایی ک گل میفروشن سرچاراها ازشون می‌خرم حداقل یه فایده دارن

من سال ۸۸ یبار زنگ زدم گفتم یه عروسی تو دو محله اونورتر نمیذاره بخوابیم فوری رسیدگی کردند و صدای عروسی افتاد ساعت ۱ نصف شب بود منم فرداش امتحان مهمی داشتم ۶ صبح باید میزدم بیرون.

خواهرم انقدر سرزنشم کرد. ولی پشیمون نیستم چون برای لروسی خودمم ۱۱۰ اومد گفت زود سر و صدا رو جمع و جور کنید از تو محله.

فبای آلاء ربکما تکذبان

جلو خونه من بساط میکردن بعد آهنگ بندری و کردی و محلی میزاشتن با صدای خیلییییی بالا

اونم کی از ساعت ۱۱شب تا ۳ صبح😐

زنگ‌ زدم ۱۱۰.گفتم فقط لطفا بگید صدارو قطع کنن من نمیخوام نون کسبو آجر کنم اما تحمل اینهمه سرصدا هم ندارم

۱۱۰ هم‌اومد زود

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست