2777
2789
عنوان

کمتر از دوماه دیگه

129 بازدید | 6 پست

خانم های عزیزکمتر از دوماه دیگه زایمانمه و خونه ام فوفق العاده کثیفه مبلام و فرشام و دیوارم مخصوصا نمیدونم چطور جرم گیری کنم پارسال دادم مبلا را شستن اصلا تمیز نشد مخمله میترسم دیگه پاره بشه. لطفا راهنمایی کنید. از کجا وباچه موادی باید خونه را برق بندازم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
زنگ برن يه شركت نظافتي يكي و بفرسته كمكت اونا كارشون همينه

اخه مبلا راکه تمیزنمیکنن وگرنه گفتم برا دیوارا بگیرم 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلا ام مبل شو و دستگاه دارن ميان يه ساعته ميكنن دسته گل ميرن

اخه پارسال دادم شستم اصلا تمییز نشد بنده خدا دوباره هم اومد ولی اصلا خوب نشد نمیدونم 

اخه پارسال دادم شستم اصلا تمییز نشد بنده خدا دوباره هم اومد ولی اصلا خوب نشد نمیدونم 

عزيزم جاي خوب زنگ بزني دستگاه دارن خيلي ام خوب تميز ميكنن اگه تهراني زنگ بزن شركت موج نو

عزيزم جاي خوب زنگ بزني دستگاه دارن خيلي ام خوب تميز ميكنن اگه تهراني زنگ بزن شركت موج نو

نه عزیز تهران نیستم ولی ممنون از راهنماییت واقعا