فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عنوان کمتر از دوماه دیگه 129 بازدید | 6 پست خانم های عزیزکمتر از دوماه دیگه زایمانمه و خونه ام فوفق العاده کثیفه مبلام و فرشام و دیوارم مخصوصا نمیدونم چطور جرم گیری کنم پارسال دادم مبلا را شستن اصلا تمیز نشد مخمله میترسم دیگه پاره بشه. لطفا راهنمایی کنید. از کجا وباچه موادی باید خونه را برق بندازم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏 1398/10/01 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7474parastoo عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 7319 زنگ برن يه شركت نظافتي يكي و بفرسته كمكت اونا كارشون همينه
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 زنگ برن يه شركت نظافتي يكي و بفرسته كمكت اونا كارشون همينه اخه مبلا راکه تمیزنمیکنن وگرنه گفتم برا دیوارا بگیرم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
7474parastoo عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 7319 اخه مبلا راکه تمیزنمیکنن وگرنه گفتم برا دیوارا بگیرم مبلا ام مبل شو و دستگاه دارن ميان يه ساعته ميكنن دسته گل ميرن
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 مبلا ام مبل شو و دستگاه دارن ميان يه ساعته ميكنن دسته گل ميرن اخه پارسال دادم شستم اصلا تمییز نشد بنده خدا دوباره هم اومد ولی اصلا خوب نشد نمیدونم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
7474parastoo عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 7319 اخه پارسال دادم شستم اصلا تمییز نشد بنده خدا دوباره هم اومد ولی اصلا خوب نشد نمیدونم عزيزم جاي خوب زنگ بزني دستگاه دارن خيلي ام خوب تميز ميكنن اگه تهراني زنگ بزن شركت موج نو
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عزيزم جاي خوب زنگ بزني دستگاه دارن خيلي ام خوب تميز ميكنن اگه تهراني زنگ بزن شركت موج نو نه عزیز تهران نیستم ولی ممنون از راهنماییت واقعا خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏