2777
2789
عنوان

کیا زندگی زناشوییشون مشکل داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 29 پست
شاید خیلی ها همین دلخوشی هم نداشته باشن 

نداشته باشن چرا میمونن زندگی کنن؟طلاق بگیرن

من اگه این بچه نبود یک ثانیه هم دریغ نمیکردم خانواده ی خوبیم نداره بگم بزرگش میکنن بچه رو بدم بهشون

مادرش که وله در خونه ی این و اون ماه به ماهم نمیاد خونه

خواهرشم که اصلا بزار به حساب نبودن

نمیشه بچمو چیکار کنم؟طلاقمم نمیده میگه خود خدا بیاد پایین طلاق نمیدم همش میشینم خونه گریه میکنم پی ...

چرا نشه؟

بچت چیزیش نمیشه بزرگ‌میشه این تویی که پیر میشی و  میشی یه مادر افسرده 

چرا به کسی نمیگی چرا کاری میکنی که فردا بگن مقصر تو بودی سکوت کردی؟

مگه با اونه طلاقت نده نمیگم حتما طلاق بگیر ولی راهتو انتخاب کن نشین زانوی غم بغل نگیر یا ادمش کن یا هم ک هیچ‌‌‌‌‌....بیخیال خودت شو

حیف اشکاته ک میریزی واسش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشته باشن چرا میمونن زندگی کنن؟طلاق بگیرن من اگه این بچه نبود یک ثانیه هم دریغ نمیکردم خانواده ی ...

خیلی ها اول سعی و تلاششون رو میکنن ک درستش کنن بعد میگن خب نشد جاش از موقعیت های مثبتش استفاده می‌کنیم فلان کارو میکنیم 

خیلی ها بخاطر پدر مادرشون جدا نمیشن 

بالاخره شوهرت هم عزیزم یه خوبی هایی داره اول تلاشت رو بکن برا درست کردن زندگیت بعد بگو طلاق طلاق آخرین آخرین آخرین راه حل 

چرا نشه؟ بچت چیزیش نمیشه بزرگ‌میشه این تویی که پیر میشی و  میشی یه مادر افسرده  چرا به ک ...

چرا چیزیش میشه وقتی مادر نداره خانواده ی اونم بچه نگهدار نیستن خودشم بی مسئولیت و تن لشه

به خانوادش اطلاع دادم باهاش دو سه ماه قهر کردن دعوا کردن خون را انداختم خودم وقتی ذاتش کجه چیکار کنه کسی؟اصلا اینم به کنار هزارو یک مشکل دیگم داریم

همش دعا میکنم بمیره

یا من بمیرم

ازش متنفرم الان سه ماهی میشه هیچ رابطه ای نداریم جا خوابمم جداس بچم وسطمون میخوابه

خیلی ها اول سعی و تلاششون رو میکنن ک درستش کنن بعد میگن خب نشد جاش از موقعیت های مثبتش استفاده می‌کن ...

من خیلی تلاش کردم ولی نشد که نشد

کلا خانوادتا مشکل دارن همشون همینن بی سروسامانی و طلاق بینشون کاملا عادیه

متاسفانه این طلاق بده هم نیست میگم مهر نمیخوام جهیزیمم مال خودت بچمو بزار برو میگه نه بچه رو هم میخوام طلاقتم نمیدم برو خونه ی بابات اگه میخوای

چرا چیزیش میشه وقتی مادر نداره خانواده ی اونم بچه نگهدار نیستن خودشم بی مسئولیت و تن لشه به خانوادش ...

ای خواهر از هیچی شانس نیاوردی حداقل ای کاش خانوادش ادم حسابی بودن 

چرا میگه طلاقت نمیدم یعنی واقعا دوست داره؟

ای خواهر از هیچی شانس نیاوردی حداقل ای کاش خانوادش ادم حسابی بودن  چرا میگه طلاقت نمیدم یعنی و ...

چه اهمیتی داره وقتی اینه رفتارش باهام؟اینه زندگیم

منکه کوچکترین علامت دوست داشتنی ندیدم تو رفتاراش

از حسادتشه چون میدونه بعدش خوب زندگی میکنم قیافه و خانوادمم خوبه یکی از این بهتر گیرم میاد

میفهممم اشتباه آوردن بچست بچه بچع بچه حتی اگه مادرشوهر و خارشورتم بودن بی مادری برای بچه مصیبته

آره دقیقا

یه عمو دارم خیلی جوون و خوشتیپه میلیاردره پسرش ۱۶ سالشه زنش مشکل اعصاب داشت ۵سال پیش جدا شدن خانومش گفت من بچه رو نگه نمیدارم پیش عمومه الان کافیه لب تر کنه از چیزی خوشش بیاد سریع حاضره واسش،چندوقت پیش تو جمع به باباش گفت بنز دوس دارم یه هفته بعد عموم بنز خرید زیر پای پسر ۱۶ ساله انداخت ولی همش ناآرومه بچه افسرده س انگار همش تاریکی رو دوست داره همش میگه من بدبختم من چیم چیم با اینکه پدرش خیلیم پایه س

حالا فکر کن پسر یکسال و نیمه ی من بین این دیوونه ها با این زندگی داغونشون و بی مسئولیتیشون و اوضاع مالی داغون شوهرم‌ چی دربیاد

دلشو ندارم ولش کنم مادرشم مسئول زندگیشم

من خیلی تلاش کردم ولی نشد که نشد کلا خانوادتا مشکل دارن همشون همینن بی سروسامانی و طلاق بینشون کامل ...

خب  از حالا به جای اینکه بهش فکر کنی و سختی بدی به خودت و بدتر خودت و پیر و خسته کنی یه فکر دیگه کن حالا ک طلاق نمیشه زندگی جریان داره متاسفانه با خوشبختانه! 

خودت و مشغول به تربیت پسرت کن یا به فکر پیشرفت خودت باش