2777
2789
عنوان

کیا زندگی زناشوییشون مشکل داره😔

771 بازدید | 29 پست

سلام

دلم خیلی گرفته

شمام زندگیاتون پر شده از سردی و دوری؟دلم خیلی شکسته احساس ناامیدی و تنهایی همه ی وجودمو گرفته انگار تو یه باتلاقی افتادم رهایی ازش ممکن نیست

چندشب پیش خواستم بزارم برم شوهرم نذاشت،نه آدم میشه نه دست از سرم برمیداره

تورو خدا بچه دار نشید هیچوقت که مجبور شین همش کوتاه بیاین بخاطرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشده؟ مشکلتون سر چیه؟

سر همه چی

جدیدانم که یاد گرفته خیانت میکنه

بار چندمه مچشو میگیرم قسم و آیه و التماس که من کاری نکردم بخاطر شغلم بوده پول پیش یارو داشتم بار هزارمه با این زنیکه مچشو میگیرم شغلش بوتیک زنونس

سر همه چی جدیدانم که یاد گرفته خیانت میکنه بار چندمه مچشو میگیرم قسم و آیه و التماس که من کاری نکر ...

خب پس خودتو نابود نکن توی این زندگی اگه واقعا خیانتکاره فکراتو بکن و تکلیفتو روشن کن

آخ گفتی منم همین جورم به خاطر بچه ام کوتاه میام

بخدا من از خانواده ی نجیب و اصیلی هستم ولی جدیدا حس میکنم با تمام وجود زندگی داره هُلم میده سمت خیانت بس که کمبود دارم

آخه بدبختی اینجاس یه کاری باهام کرده از هرچی مرده بدمم میاد طلاقمم نمیده میگه میری برو ولی طلاق نیست بچه رو هم نمیدم

خب پس خودتو نابود نکن توی این زندگی اگه واقعا خیانتکاره فکراتو بکن و تکلیفتو روشن کن

نمیشه

بچمو چیکار کنم؟طلاقمم نمیده میگه خود خدا بیاد پایین طلاق نمیدم

همش میشینم خونه گریه میکنم پیش هیچکیم حرف نمیزنم دلم داره میترکه بخدا

همین الانش کیبوردم از گریه خیسه