2777
2789

بچه ها من توی  خیابون ک میرم خیلی خوشتیپ و قیافمم خوبه و متوجه میشم ک همه نگام میکنن  ولی توی جمع های خانوادگی در برابر دخترای خوشکل تر خانواده اعتماد ب نفسم کم میشه و ب اونا حسودیم میشه  مثلا توی جمع خانواده پدریم همه دخترا قیافه معمولی دارن ب جز ستا از دختر عموهام  ک خیلی خوشکلن و توی دید همه هستن و مخصوصا یکیش ک هم خوشگله هم خوشتیپه و   توی خانواده مادرم هم بیشترشون خوشکلن  و فقط چند تا زشت یا معمولی دارن و خودم احساس میکنم جزع معمولیهام  با وجود اینکه  خیلی سر زبون دارم و کم رو نیستم ولی از لحاظ ظاهری اعتماد ب نفسم میاد پایین  و دوس دارم مثل اونا ک خوشکلن مورد توجه همه اعضای خانواده باشم چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید  البته بگم توی خانواده پدرم اندامم از همشون خشکلتره  و توی خانواده مادرم اندام منو یکی دیگه از دخترا انداممون خشکله ک اندام اون احساس میکنم ی کم خوشکل تر از منه ولی من بخاطر  قیافم اعتماد ب نفسم میاد پایین 

کاربری دست دو نفره .....

همینکه درگیرنظردیگران نسبت بخودتی مشخصه اصلااعتمادبنفس نداری 

فکرکن همه توجه بشه مال تووافعاچه اهمیتی داره؟؟مدال میدن؟؟نه والاهیچ خبری نیس پس خودت باش

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐چقد درگیری دختر😑😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

هیچ ادمی زشت نیست همه خوشگلن 

فقط سلیقه ها و دیدگاه ها متفاوت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اوووووه آمار همه رو ک داری بی خیال 

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...