2777
2789
عنوان

حجم زیاد مایع امنیوتیک

378 بازدید | 16 پست

هفته 29 سونو دادم 212 میلی متر بود تو هفته 31 شده 220 خیلی زیاده این اندازه؟؟علتش چیه واینکه کسی بوده که همچین مشکلی داشته و بچش سالم بدنیا اومده خواهشا جواب بدید اگه میدونید خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من نگفتن ولی من کیسه ابم خیلی بزرگ بود یعنی تشخیص ندادن

موقع زایمانم ماما گفت 

تو سونو بچمو کوچیکتر زدن و کم وزنتر همش سونو میگفت بچت فسقلیه2700، 2800در صورتی که پسرمن یک هفته بعد 3400 بدنیا اومد

ماما گفت کیسه ابت فک کنم از خطرم گذشته بود

12 کیلو بعد زایمان کم کردم 3400 که بچه بود بقیش اب و... 

شهادتت مبارک سردار

عزیزم فکرنمیکنم مشکلی باشه دکتر سونو چی گفت ؟؟،برای پسر جاریم زیاد بود زود دتیا اومد استراحت نکرد کیسه ابش ترکید

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
به من نگفتن ولی من کیسه ابم خیلی بزرگ بود یعنی تشخیص ندادن موقع زایمانم ماما گفت  تو سونو بچم ...

تو سونو که تشخیص داده میشه چطو نفهمیدن

بعد شما استراحتم میکردی یا نه

عزیزم فکرنمیکنم مشکلی باشه دکتر سونو چی گفت ؟؟،برای پسر جاریم زیاد بود زود دتیا اومد استراحت نکرد کی ...

دکتر سونو که چیزی نمیگه دکتر خودمم 4شنبه باید برم هنوزهیچی واسه بچه نخریدم فردا میخواستیم بریم خرید حالا با این وضع نمیدونم میشه یا نه پیاده رو ی کردمیترسم کیسه ابم پاره شه

به من نگفتن ولی من کیسه ابم خیلی بزرگ بود یعنی تشخیص ندادن موقع زایمانم ماما گفت  تو سونو بچم ...

راستی منم 14 کیلو وزن اضافه کردم دکترم گفت خیلی زیاده ولی اصلا معلوم نمیشه بدنم فرقی نکرده یعنی ممکنه ازهمین کیسه اب باشه وزنم

تو سونو که تشخیص داده میشه چطو نفهمیدن بعد شما استراحتم میکردی یا نه

من نمیدونم، چندین بارم رفتم ولی هردفعه میگفت بچت خیلی ریزه به خودت رفته و... 

همیشه سوال میکرد شوهرتم ریزه؟ 

میگفتم اره میگفت خب پس بچتون ریزه. 

درصورتی که نسبت به بقیه که جثهاشون بزرگتر بود بچه ما درشتتر شد

شهادتت مبارک سردار
من نمیدونم، چندین بارم رفتم ولی هردفعه میگفت بچت خیلی ریزه به خودت رفته و...  همیشه سوال میکرد ...

اره وزنش خیلی خوب بوده 

واسه منم وزنش خوب بوده که تا الان 1800 بود 

راستی منم 14 کیلو وزن اضافه کردم دکترم گفت خیلی زیاده ولی اصلا معلوم نمیشه بدنم فرقی نکرده یعنی ممکن ...

منم زیاد شکمم بزرگ نبود. نزدیک زایمانم همه میگفتن 6ماهته انگار.

یچیزیم هست اینکه پسرم خیلی عرق میکنه، از بدو نوزادیش. واینکه مهرماهیه و تابستون ما کولر نداشتیم من همش تو گرمای شدید بودم. 

شهادتت مبارک سردار
اره وزنش خیلی خوب بوده  واسه منم وزنش خوب بوده که تا الان 1800 بود

اصلا وقتی پسرمو کشید گفت 3400 من تمام دردام یادم رفت یهو برگشتم بلند گفتم چی؟؟؟

دوباره گذاشتم بکشتش

تمام اون یکماه، 20 روزو غصه خوردم که همش میگن بچم ریزه، نکنه ضعیف باشه منم میرم بیمارستان دولتی ای که چندتا بچه رو داغون کردن بچمو بکشن😥

شهادتت مبارک سردار
دکتر سونو که چیزی نمیگه دکتر خودمم 4شنبه باید برم هنوزهیچی واسه بچه نخریدم فردا میخواستیم بریم خرید ...

فعلا استراحت کن.اب زیاد میخوری؟؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
فعلا استراحت کن.اب زیاد میخوری؟؟؟

اره زیاد میخوردم تو این دوهفته ولی کمترش کردم ولی بازم نتونستم چون خییلی تشنم میشه شدید 

ولی دکترا میگن ربطی نداره ولی تو نی نی سایت خیلیا میگن باید کمتر اب خورد نمیدونم والا

اره زیاد میخوردم تو این دوهفته ولی کمترش کردم ولی بازم نتونستم چون خییلی تشنم میشه شدید  ولی د ...

اره ربطی نداره ولی خب نی نی زیاد ادرار میکنه احتمالا ک اب دورش زیاده .استراحت کن دکترم برو .چون چ کم باشه چ زیاد باید بررسی بشه