2777
2789
عنوان

دعا یا نذری ک ازش جواب گرفتین

61 بازدید | 5 پست

دیگه نمیدونم چیکار کنم

هیچ امیدی برام نمونده 

یه دعا یا نذری بگین ک ازش جواب بگیرم

دعاتون میکنم...

آدمی که رفتاراش اذیتت میکنه لزوما آدم بدی نیست؛ فقط آدمیه که به درد زندگیت نمی خوره..

توکل کن به خدا 

خواسته تو رها کن فکر نکن بهش

نماز و قرآن بخون 

استغفارو شکر گزاری خیلی خوبه

حاجت روا بشی عزیزم برای منم دعا کن

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

مشکلت چیه عزیزم 

البته اگه دوس داری بگو تا بهتر بتونیم کمک کنیم 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشا... که خدا حاجتت رو میده. منم خیلی نذر کردم اما به حاجتم هنوز نرسیدم. شاید حکمتی هست شاید هم وقتش نرسیده. 

41 روز سوره حشر و امتحان کن . در حال انجامش هستم. چله عاشورا حق شناس هم سخته اما خیلیها از ش حاجت گرفتن

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

هیچی. 😢

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم