2777
2789
عنوان

وزن نوزاد هنگام تولد

16303 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها؛ کیا وزن بچه هاشون یکی دو هفته جلوتر از وزن هفتگیشون بوده؟ یعنی یکم درشت بوده بچشون،

موقع تولد وزنشون چقدر بود؟

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه کیلو و صد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
من بچم 4 کیلو و دویست گرم بود... 

ماشاالله چکار کردید اینجوری شد بعدم تپل موند خودتون تپل هستید

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
ماشالا😍 بهتون میگفتن چقدر سونو جلوتره؟؟

نه...  البته بچه من 4 روز بعد تاریخی که سونو زده بود به دنیا اومد... الان 5 سالشه

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 
۳۷هفته به دنیا اومد ۳کیلو نیم بود

آخی😍 پس اگه به ۴۰ میرسید چی‌ میشد!

به شما گفته بودن چقدر درشت تره؟

ماشاالله چکار کردید اینجوری شد بعدم تپل موند خودتون تپل هستید

نه خودم زیاد تپل نبودم ولی 3 ماه آخر دیابت بارداری داشتم دلیلش همین بود... نه الان 5 سالشه تا یکسالگی تپل بود ولی کم کم لاغر شد 

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 
آخی😍 پس اگه به ۴۰ میرسید چی‌ میشد! به شما گفته بودن چقدر درشت تره؟

دکترم می‌گفت اگر تا ۴۰هفته میموند وزنش می‌رفت بالای ۴. تو ۳۶هفته که رفتم سونو گفتن دقیقا ۲هفته وزنش بیشتر از سنشه. دیگه ۳۷هفته رو نمیدونم

من نبودم ولی مشکلی ندارم که نی نی تپل گیره میاد

متوجه منظورتون نشدم؛ 

من چون سونوی آخرم دو هفته اختلاف هست میخوام ببینم حدود چقدر به دنیا میاد اگه ان شاالله بدون مشکل ماه آخرم طی بشه