2821
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید

142 بازدید | 16 پست

سلام دوستان پسرچهارماهه ام شکمش دیر به دیر کار میکند ۷روز یا ۸روزی یکبار  فقط شیر خودم میخوره دکتر بردم میگه طبیعیه ازمایش مدفوعش هم خوب بوده فقط دفع چربی داشت که دکتر گفت احتمالا به خاطر دیر کار کردن وموندن اون تو روده ها بوده اما بوی بدی هم میده دیروز تو نت سرچ میکردم نوشته بود مدفوع بدبو و چرب یکی از نشانه های فلج مغزیه از دیروز تا حالا فکرم درگیره همش میترسم به خوبی گردن میگیره با کمک بالش اطرافس چندثانیه ای میشینه بعد خم میشه.جغجغه با دو تا دستاش میگیره وسمت دهانش میبره.. اما هنوز به پهلو نمی چرخه و نمیتونه غلت بزنه فقط دست وپاهاش تکون میده به پشت میخوابه این موضوع نگرانم کرده بنظرتون بچه ام طبیعیه؟مدفوع بچه های شما بدبو یا معذرت میخوام چرب وچسبنده نبود که به سختی شسته بشه؟وزن تولدش ۲۷۵۰ وزن ۴ ماهگی ۶۱۰۰..دور سرش ۳۳ الان ۴۱   یه چیزی بگین دلم اشوبه اروم بشه  

عزیزم وقتی پزشکش گفته چجیزی نیست اومدی تو نی نی سایت مطرح میکنی...همه بچه ها که مثل هم نیستن چه توقعی داری بچه چهرماهه برات پشتک بزنه. حالا برای اینکه مطمپن بشی یه دکتر دیگه هم ببر ولی خوب وقتی پزشکش گفته چیزی نیست چیزی نیست دیگه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش عزیزم پسر منم تا ۶ و۷ ماهگی همینطور بود خداروشکر الان سالم سالمه وقتی دکتر گفته چیزی نیست چدا میری تو نت میگردی برای خودت دلشوره و استرس درست میکنی؟؟

خدایا برای همه چیز ممنون تو بهترینی😍😍😍

خانمی بچه ی چهار ماهه که نمیتونه بشینه میذاری بشینه که کمرش انعاف پذیره الان خم میمونه بذار شیش هفت ماهگی بعد در ضمن اگه دکترش گف مشکلی نیس هم نگران نباش 

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

نگران نباش کاملا طبیعیه یکی از بچه هام هفته ای یه بار مدفوع داشت اون یکی روزی هفت بار😂😂😂در مورد بچه وسواس داشته باشی بیچارت میکنه!وقتی دکتر میگه هیچیش نیست دیگه گوگل رفتنت چی بود!