2777
2789
عنوان

خوااااهش میکنم تایپک رو بخونید

144 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخوام ی کار خیر انجام بدم یعنی انجام بدیم با کمک همگی  راستش خیلی وقتع تو ذهنمه الان اگه کمک کنید قدم بزاریم تو این کار قصد دارم ی گروه بزنم تو ت ل گرام و عضو بشیم اونایی ک تو محلمونن یا فامیل و.. پیدا کنیم و کمک کنیم مثلا ی شخص برای مریضی پول احتیاج داره همگی در حد توان ب نماینده .کسی ک اون فرد رو پیدا کرده یا پول میفرستیم یا اگه هم شهری بودن وسایل و.. خودش بره کمک کنه ازتون خواهش میکنم کمک کنید تو این کار خیر هم دل ی فقیر رو شاد میکنیم هم تو اون دنیا ثواب داره ..ازتون خواهش میکنم یا علی بگید و تو این کار همراهی کنید هنوز اول راهه و تازه داریم شروع میکنیم .میتونیم صدقه ای ک میزاریم رو جمع کنیم و ب یه نیازمند واقعی بدیم  

کمک میکنید؟ گروه بزنم و یا علی بگیم تو این کار خیر؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️

نمیشه اعتماد کرد

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه اعتماد کرد

ی کار خیره میخایم شروع کنیم .کسی هم فکر نکنم جرات داشته باشه عذاب جهنمو واسه خودش  بخره  شما میتونید ی ناتوان رو تو محلتون پیدا کنید و مثلا منم همشری باشم وسایل میارم بهش میدم 

❤️کاربری دست سه نفره❤️
ی کار خیره میخایم شروع کنیم .کسی هم فکر نکنم جرات داشته باشه عذاب جهنمو واسه خودش  بخره  ش ...

نمیشه فداتشم . الان آدم به چشمای خودشم اعتماد نمیتونه بکنه من چطور به یه عده ای که هیچ شناختی ازشون ندارم اعتماد کنم ؟ یا بقیه چطور میخوان به من اعتماد کنن که واقعا اون پول یا اون وسیله به دست طرف رسید یا نه؟ اگه بعد یه مدت که من پولو وسایلو گرفتمو از گروه رفتم چی؟ اگه پولا رو به جیب زدم چی؟ نمیشه عزیزم 

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
چه ضمانتی وجود داره که واقعا بدست فقیر برسه کل اون پولا 

اون فقیر رو من پیدا نمیکنم ..مثلا شما پیدا میکنید یا هر مس دیگه با مدرک ثابت باید کنیم ک مثلا نیازمند بخاریه و من و بقیه  مثلا ب شما اعتماد میکنیم و شما رو تضمین میکنیم ک اون پول یا وسیله رو ب دست اون شخص میرسونید و همچین مثلا شما اگه دروغ بگید ترسی ندارید از خدا؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️
نمیشه فداتشم . الان آدم به چشمای خودشم اعتماد نمیتونه بکنه من چطور به یه عده ای که هیچ شناختی ازشون ...

قبلا تو محلمون همچین گروهی داشتیم و شکر خیلی کمک شد ب اونایی ک نیازمند بودن متاسفانه  گروهمون کم و کم شد حالا من میخوام این گروه رو درست کنم و همه کمک کنن

❤️کاربری دست سه نفره❤️
قبلا تو محلمون همچین گروهی داشتیم و شکر خیلی کمک شد ب اونایی ک نیازمند بودن متاسفانه  گرو ...

تو محلتون فداتشم نه تو اینترنت

تو محلتون فداتشم نه تو اینترنت

حالا اینترنت مهم کار خیره ک من از این گروه یکی فقط دیدم اونم خداروشکر کمک میکنن و ب نیازمند واقعی میرسه حالا میخوام ب جای گروه های مزخرف ی کار خیری کنیم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
 اون فقیر رو من پیدا نمیکنم ..مثلا شما پیدا میکنید یا هر مس دیگه با مدرک ثابت باید کنیم ک مثلا ...

من از خدا میترسم ولی خیلیا نمیترسن و ازاین راهها میلیونی پول درمیارن حالا من قصد توهین بشما رو ندارم ولی خب بهتر اقدام کنید یجوری که همه اعتماد کنن موفق باشید

حالا اینترنت مهم کار خیره ک من از این گروه یکی فقط دیدم اونم خداروشکر کمک میکنن و ب نیازمند ...

موفق باشی🖐