2777
2789
عنوان

کی میدونه شقاق چیه؟درمانش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست

به ترک خوردگی مقعد شقاق میگن باید از این بالشتک هایی که وسطشون خالیه استفاده کنی و روش بشینی.دکتر به من دو تا پماد داده بود باهم قاطی میکردم میزدم یکیش کالاندولا بود اون یکی یادم نیست بعد از چند وقت خوب شد ولی باید مواظب باشی یبوست نگیری.

شقاق پارگی ناحیه مقعد از داخل هست و پماد که میزنی باید کمی بیشتر  توی مقعد بزنی و از سوپ ها و سبزیجات آبکی بیشتر استفاده کنی که یبوست نشی چون روند بهبودی رو کند میکنه، روزی چند بار بزن تا محل زخم نرم بشه و ببنده 

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر...من اینقدخاااااااااااااارش دارم ک خدا میدونع دورمقعدم زخم شده.پماد انتی فیشر ودرموپان دارم ...

صبح ناشتا سه روز قارچ بخور خوب خوب میشی... یا یکم وازلین بزن و یکم فشار بده بره داخل وازلینا

آره آره باریج زدم یه بسته کامل ک کارتون داره رو زدم

خوب نشدي بااون؟بعد هر دفعه ميري دستشويي شورتت و عوض كن بايد محيطش خشك باشه تا زودتر خوب بشه مرطوب ميشه زخمش دير خوب ميشه سعي كن ملين بخوري ك دستشويي رفتني اذيت نشي.آب گرمم خوبه براش 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
ای خواهر...من اینقدخاااااااااااااارش دارم ک خدا میدونع دورمقعدم زخم شده.پماد انتی فیشر ودرموپان دارم ...

فیشرم استفاده کردم زخمم خوب نمیشه فک کنم از داخلم زخم شده زیاد

پماد تتراسایکیلین از داروخانه بخر به پشت بخواب و با کوچکترین انگشت داخل مقعدت رو باهاش چرب کن روزی حداقل دو بار 

و کپسول ویتامین ای از دارو خانه بگیر اونم سوراخ کن و بریز روی شقاق و داخل اونم روزی دوبار

البته این دو نباید بلافاصله باهم باشه بلکه یکی در میون 

مثلا پماد بزن دو سه ساعت بعد که رفتی دسشویی با آب گرم و مایع دستشویی مقعدت رو تمیز بشور بعد خشک کن و ویتامین ای استفاده کن 

اگر مرتب تکرار کنی زودتر از یه هفته کاملا خوب میشی

راستی اگر یبوست داری درمان کن که همون باعث شقاق میشه

موفق باشی

ام جی استفاده نکردم اما آنتی رو مصرف کردم خوب نشدم هرچی روغن زیتون میخورم و سالاد و میوه و.... بخدا ...

روغن اینا واسه روان شدن شکم و یبوست نگرفتن هس یه سرچ کن ببین شاید بدردت خورد ام جی عزیزم منم تو سایت بهم گفتن بخر خریدم

دکتر من گفت هر روز با سرنگ انسولین بدون سوزن یک سی سی روغن زیتون رو دراز بکشید تزریق کنید داخل ...

این ویتامین فقط برا تسکین دردها یا خوب میکنه زخم رو؟زخمی ک داخل هست رو چیکار کنم؟؟؟؟

خیییییییلی درد دارم بخدا همش گریه میکنم تو دستشویی داغونم چیکار کنم خوب بشم دکتر رفتم فقط پماد داده ...

ببین تغذیه تو هم باید درست کنی ولی فعلا اجالتا انجیر خشک خیس خورده همراه آبش زیاد بخور . کیوی بخور گلابی یا کمپوتش خوبه. روغن زیتون خوبه سبزیجات تو وعده های غذاییت داشته باشه ولی انجیر معجزه میکنه من خودم یه بار که حالم بد بود نزدیک 15 تا انجیر خشکو گذاشتم تو آب خیس خورد با آبش همه رو به دفعه خوردم خوب شدم