2777
2789
عنوان

مامانم گفت مگه تازه عروسی برای یلدا اومدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 57 پست
چاخانه....😏

باریکلا

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاخانه....😏

دلم نمیاد نفرینت کنم به این حال من گرفتار بشی ولی کاش چاخان بود،شما اینطور فکر کن تا کسی نفهمه همچین مادرایی هم وجود دارن،من کسی رو نداشتم باهاش درد دل کنم از بیکسی اومدم اینجا لطفاً مرهم نیستید نمک هم نپاشید

خب کامل توضیح بده با جزییات عزیزم

بخدا قرار بود همه رو دعوت کنم خونه خودم طبق معمول ولی قبول نکرد گفت بیاید اینجا،تا بعد شام همه چی خوب بود همه رفتن خونشون منو اون کنار بخاری نشسته بودیم یهو حرف دختر همسایه رو پیش کشید گفت مامانش دعوتشون کرده راضی به زحمت پیرزن نشدن،من هی هیچی نگفتم هی یه بحث دیگه آخرش گفت اصلأ راضی نیستم هیچکدومتون بیاید اینجا نه من میام نه شما بیاید

بخدا قرار بود همه رو دعوت کنم خونه خودم طبق معمول ولی قبول نکرد گفت بیاید اینجا،تا بعد شام همه چی خو ...

شاید دلش از جایی دیگه پر بوده اشکال نداره عزیزم به یاد خوبی های مادرت باش مادر هرچقدر بخواد بد باشه نمیتونه چون عشق مادر به فرزند خیلی خاصه احتمالا از جایی یا چیزی ناراحت بوده شما به دل نگیر دلبندم😊❤