2777
2789

من یک ماهو هشت روزه که زیر چشممو تزریق کردم از اول کبودیش خیلی بهتر شده ولی همچنان یه حالی تیره از اون کبودی هنوز هست خیلی نگرانم اینجوری نمونه. شماهم همینجوری بودین؟  کی این تیرگی کاملا رفع شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه شما تعریف کنین چجوریه؟؟دوامش چقدره؟؟هزینه؟؟ ممنون

ژل زدم چون با بیحسی میترسیدم همراه عمل بینیم گفتم تزریقم انجام بده. اولش خیلی کبود بود و چون جذب نشده بود یه برجستگی زیر چشمم بود که به مرور بهتر میشد الان مشکلم این یذره تیرگی 

میشه شما تعریف کنین چجوریه؟؟دوامش چقدره؟؟هزینه؟؟ ممنون

دوامش گفت بستگی به بدنت داره واسه یکی شیش ماه میمونه واسه یکی یکسال با بیشتر. هزینه 2 تومن. هر سی سی 1 تومن

شاید چون با عمل بینی بوده همزمان اینجوریه من یه هفتست انجام دادم کبودی ندارم اصلا

ای خدا نکنه همینجوری بمونه ببین کبودیش رفت مثلا کبودی دیدی که تقریبا خوب شده ولی هنوز مشخصه.. اینجوریه واسه من

من میخام چربی تزریق کنم راجب ژل اطلاعاتی ندارم دکترت نگف چن ماه ماندگاری داره عزیزم؟

اینطور که من فهمیدم ژل بهتره چون میگن ممکنه مثل ژل جذب نشه تو نت سرچ کرده بودم،اما دکتری که پیشش رفتم میگفا جربی بهتره و بیشتر میمونه،اما من با توجه به چیزایی که خودم خوندم تو نت گفتم نه ژل میخوام

ای خدا نکنه همینجوری بمونه ببین کبودیش رفت مثلا کبودی دیدی که تقریبا خوب شده ولی هنوز مشخصه.. اینجور ...

انشالله که زود رفع میشه اگه نگرانی از دکترت بپرس خیالت راحت میشه