2777
2789

سلام مامانا

پسرم سه ماهو نیمشه همه غربالگریاش از جنینی تا حالا نرمال بوده

امروز بردم دکتر میگه دور سرش زیاده قد و وزنشم زیاده باید بره سونوی مغز مشکوک به هیدروسفالیه

توروخدا اگه تجربه مشابهی داشتین و بچه سالم بوده بگین خیلی نگرانم تا فردا ک ببرمش سونو

اگه بهداشت بردی نگران نباش  چرند زیاد میگن سر بچه اول منم همینو گفتند تا ببرم دکتر مردم و زنده شدم دکتر گفت دور سر ارثی هست همه ی بچه ها یکی نیستن ک 

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
اگه بهداشت بردی نگران نباش  چرند زیاد میگن سر بچه اول منم همینو گفتند تا ببرم دکتر مردم و زنده ...

پیش دکتر بردمش برای یه مشکل دیگه که قد و‌وزنشو گرفت گفت وزنش دوبرابر بدو تولد شده قدشم بلنده دور سرش هم یک سانت بیشتر از نرمال رشد کرده

دارم میمیرم از نگرانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دکتر بردمش برای یه مشکل دیگه که قد و‌وزنشو گرفت گفت وزنش دوبرابر بدو تولد شده قدشم بلنده دور سرش ...

چه دکتر بی درکی بدون آزمایش ک نباید حدسش بگه

نگران نباش گلم ب نظرم پیش دکتر خوبی نرفتی

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
چه دکتر بی درکی بدون آزمایش ک نباید حدسش بگه نگران نباش گلم ب نظرم پیش دکتر خوبی نرفتی

خداکنه بچم سالم باشه مرسی عزیزدلم 

چ میدونم والا دکترا دیگه هرچی فک میکنن ب زبون میارن

پیش دکتر بردمش برای یه مشکل دیگه که قد و‌وزنشو گرفت گفت وزنش دوبرابر بدو تولد شده قدشم بلنده دور سرش ...

الان این پست رو خوندم...اگه قد و وزنش هم زیاده که خوب کلا رشدش زیاده، نگران نباشین. جثه اش بزرگه کلا. 

الان این پست رو خوندم...اگه قد و وزنش هم زیاده که خوب کلا رشدش زیاده، نگران نباشین. جثه اش بزرگه کلا ...

خدا از دهنت بشنوه منتظرم فقط نوبتش بشه ببرمش سونو

از دیشب هی نگاش میکنم ببینم سرش بزرگه یا طبیعیه دیگه دارم خل میشم

خدا از دهنت بشنوه منتظرم فقط نوبتش بشه ببرمش سونو از دیشب هی نگاش میکنم ببینم سرش بزرگه یا طبیعیه د ...

ای جونم... منم همینجوری بودم... البته سر پسر من هنوزم بزرگه که میتونه ژنتیکی باشه. 

اگه گریه های خیلی عجیب غریب نمیکنه، مهم نیست. ان‌شاالله که هیچی نیست... جواب سونو رو به ما هم بگو 

چشم بعدازظهر سونو داره جوابشو میگم اینجا

راستی توی تاپیک های قبلی دیدم که زایمانت طبیعی بوده، نگران نباش... توی زایمان طبیعی این اتفاق میافته. چون جمجمه بچه نرمه، وقت عبور از کانال تغییر شکل میده و بعدا به شکل خودش برمیگرده. واسه همین ممکنه توی اندازه گیری بیشتر بشه

نگران نباش توکل به خدا فقط نینیت درشته ماشالا 😍 

خداروشکر جواب سونوگرافی نرمال بود 😊😍دکترش گفت اگر تو چکاپ های بعدی باز سرش زیاد رشد کرد میفرستم دوباره سونو و اسکن