2777
2789

يك سال و هفت ماهه كه قصد بچه دار شدن دارم ولي حامله نشدم خودم و شوهرم هم رفتيم دكتر هر دو تا سالم بوديم، خيييلي سخته وقتي هر ماه اميدم نا اميد ميشه خودم مهم نيستم ولي شوهرم خيلي داغون شده

مدتي هست كه حيرانم و تدبيري نيست... دوستاي خوبم برام دعا كنيد منم ني ني دار بشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیهههه هرکس رفته جواب گرفته ایشالا مشکلتون حل شه 

خدا كنه مشكل ما هم حل بشه 

مدتي هست كه حيرانم و تدبيري نيست... دوستاي خوبم برام دعا كنيد منم ني ني دار بشم.
مطبش تو طالقانیه کلینیک تو یزد داره تو تهرانم داره 

من ميخوام برم يزد چون تهران نيستم، زنگ زدم مطبش گفتن هر روز بياي بهت نوبت مي ديم ميخواستم بدونم واقعا اينجوريه يا معطلي داره

الان نوبت بگیری ۶ماه دیگه یالا نوبتت میرسه

جدي مي گي... آخه من كه زنگ زدم گفتن چون بيماران أكثرا شهرستانين صبح نوبت مي دن و شبش ويزيت ميشي 

چ خوب..قبلا ک زن داداشم خواست بیاد پیشش گفتن وقتش پره تا ۶ماه..اهل کجایی

من بندرعباس ام تا الان زير نظر دكتر خشاوي بودم ولي نتيجه نگرفتم