2777
2789
عنوان

عشق قدیمی و همیشگیم ازدواج کرد.

1192 بازدید | 25 پست

من یه نفرو دوست داشتم. بعد فهمیدم اونم منو میخواد و به خانوادش گفته واسم برید خواستگاری. ولی مخالفت کردن چون وضع مالیشون از ما بهتر بود و پدرش ادعاش میشد. خیلی دعا کردم که بیاد ولی نتونست راضیشون کنه. اون که اصرار کرده بود خانوادش به دروغ بهش گفته بودن ما پرسیدیم دختره نمیخوادت. بعد از چند وقت فهمیدم یکی دیگه از دخترای فامیلمون هم دوسش داره خیلی. مجبور شدم از خود گذشتگی کنم و فراموشش کنم. اون تا چند تا سال بعد هم رو خواستش موند ولی بعد مجبور شد ازدواج کنه. از وقتی شنیدم ازدواج کرده جگرم له شده. اشکم بند نمیاد. دوباره افتادم یادش. 

خانوادم میدونن و میگن اون اگه تو رو میخواست باید خودش میومد سراغت و یا واسطه غیر از خانوادش میفرستاد. 

نظر شما در مورد من و ایشون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال 

اون رفته تموم شده چرا خودتو ازار میدی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

عزیزم خودتو ناراحت نکن فکرتو درگیر نکن.. بله، تو دختری ایشون اگه می خواست هر طور شده خانوادشو راضی می کرد یا اصلا قید ازدواجو میزد نه اینکه با کس دیگه ای ازدواج کنه.. رهاش کن همونطور که اون رهات کرد.. خودتم گول نزن مطمئن باش کسی واسه ازدواج با دیگری نمیتونسته مجبورش کنه.. خودش خواسته که بله بگه.. 

به فکر خودت باش همون طور که اون به فکر خودش بوده.. حیفه عمرته

"BE WITH GOD...BE KING"
خانواده ات راست میگن اگه تورو میخواست حداقل ازت میپرسید که حرف خونواده اش راسته یا نه

من بدجوری به قسمت اعتقاد دارم 

اگه قسمت شما و خواست خدا بود خدا خودش جور میکرد

و معتقدم عشق هم یه حسه مثل تمام احساسات آدم پس همون طور که آدم نمیتونه بگه من فقط از یک چیز میترسم نمیتونه هم بگه من فقط عاشق یه نفر میمونم 

پس بسپر به خدا و خودتو از محبت به این آقا رها کن و از خدا بخواه بهترین شریک زندگی و عشق و همراه رو سر راهت قرار بده 

منم با نظر خانواده ت موافقم اگه این آقا خیلی عاشق شما بود نباید با یک بار اومدن خانوادش و اونم حرفایی به دروغ کنار میکشید