2777
2789
عنوان

یلداش مبارک باشه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست

عزیزم😭😔

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂کاش بودی .. یلدای بی تو ارزش طولانی بودن را ندارد .. نمیدانم ب یادم هستی یا ن .. فقط میگویم کاش تو ...

اینم خیلی قشنگ بود من نتونستم قشنگ بنویسم از زبون خودم فقط بلد بودم ولی برای شما خیلیییی قشنگ تره

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗
آخ دلم سوخت منم بچم سقط شد اگر بود بغلم بود

خدا دل شما رو هم شاد کنه انشالا به زودی میاد بغلتون دوباره 🥰🥰🤩😍

منم اگه بچم بودش الان تو شکمم هفت ماهش بود لعنت به یلدای امسال😭😭😭

انشالا به زودی دوباره میاد بغلتون ⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌸

خوشبحالتون چقدر فاز دپ خفنی🙄خدایا چرا منو باکلاس نکردی عاشق بشم آخه این دله که من دارم اَه😐

واقعا خوش بحالتون که دلتون شاد هست انشالا همینطور بمونه

من آنقدر زیبا مثل شما بلد نیستم خیلی قشنگ بود خیلی

همه ی عاشقا ی جوری حرفاشون و میزنن ‌‌.. یکی با اشکاش .. یکی با چشماش ‌.. یکی هم با حرفاش ..

گاهی تو چشمای ی عاشق میتونی عشقش و ببینی ‌. دلتنگیش و ببینی .. گاهی تو حرفاش .. گاهی هم با اشکاش .. 

اینم خیلی قشنگ بود من نتونستم قشنگ بنویسم از زبون خودم فقط بلد بودم ولی برای شما خیلیییی قشنگ تره

اتفاقا شما زیبا و غمگین نوشتی😔🌷...انشالله اگه قسمتت هست برگرده بهت.👐

با اجازت منم از تاپیک شما شب یلدا رو به اون بیمعرفت تبریک میگم..ما رو که نخاست و بهانه آورد ولی امیدوارم  خدا بهترینها رو نصیبش کنه.