2777
2789
عنوان

اهوازی ها فوق تخصص گوارش

398 بازدید | 13 پست

بچه ها دکتر مسجدی فوق گوارش رو میشناسید؟نمیدونید چه روزایی تو مطبش جواب آزمایش میبینه؟هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

سلام عزیزم ببخشید سوالم ربطی به تاپیک شما ندار

میتونم بپرسم شما باdfi۴۷باردار شدین یا نه؟ممکنه dfiبیاد پایین؟dfiشوهر من ۳۶هست دکتر پیشنهاد اهدایی داده اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

اره بابا با خنک کردن مرتب و مصرف انتی اکسیدان و قرص تقویتی تغییر پیکنه.اصلا نذار همسرت شلوار تنگ بپوشه.۳۶ که زیاد نیست.سس مایونز و فست فودو سرخ کردنی رو  حذف کن .همسرم فرتیل پلاس مصرف کرد.زمانی که باردار شدم dfiشده بود ۱۷.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخشید سوالم ربطی به تاپیک شما ندار میتونم بپرسم شما باdfi۴۷باردار شدین یا نه؟ممکنه dfiب ...

تعجب میکنم چرا دکترا الکی پیشنهاد اهدایی میدن.من موقعی کهdfi عددش ۴۷ بود و نگران بودم دکتر زنانم میگفت تا یکسال اگر با دارو dfi پایین نیاد ما تسه میکنیم و اسپرم از بیضه میگیریم که کیفیت بالاتری داشته باشه.سه ماه دارو بگیرید باز بره آز بده.

تعجب میکنم چرا دکترا الکی پیشنهاد اهدایی میدن.من موقعی کهdfi عددش ۴۷ بود و نگران بودم دکتر زنانم میگ ...

الان شما بچتون به دنیا اومده؟

اورولوژیست هم رفتید پیشنهاد اهدایی نداد؟مال شما بقیه فاکتورها چند بود؟شوهر من تعداد پنج میل حرکت ۵۰ومورفپ سه....اما دکتر بدون درنظر گرفتن بقیه فاکتورها گفت به علت دی آف ای ۳۶فقط اهدایی اصلا دارونگیره ودکترم نره....اگر رفته بودم دکترای الکی ناراحت نمیشدم آخه مستقیم رفتم بهترین دکتر شیراز دکتر رستمی 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

نه باردارم الان.یادم نیست چون جز dfi همه چی اکی بود.ولی هیچکس به ما پیشنهاد اهدایی نداد. دکتر رو هم ولش کن.بهترین دکترها هم یه جاه هایی error میدن.به من گفتن نیاد پایین تسه میکنیم

نه باردارم الان.یادم نیست چون جز dfi همه چی اکی بود.ولی هیچکس به ما پیشنهاد اهدایی نداد. دکتر رو هم ...

یعنی بقیه فاکتورها اصلا ضعیف نبود؟فقط بخاطردی آف ای نمیشدید؟راستی طبیعی باردار شدید یا ای وی اف؟

ایشالا بارداری خوبی داشته باشید عزیزم 

من که به میکرو راضی بودم گفت اصصصصلا میکرو نمیشه چون دی آف ای هیییییچ درمانی نداره  

همسر شما عمل واریکوسل کردن که اومد پایین؟یا با دارو؟

یعنی بقیه فاکتورها اصلا ضعیف نبود؟فقط بخاطردی آف ای نمیشدید؟راستی طبیعی باردار شدید یا ای وی اف؟ ای ...

ممنون از دعای خوبت.ایشالا شما هم هر چه زودتر باردار شی.اینقدر زود که اصلا باور نکنی

راستی رو نتایج یه آزمایشگاه اصلا اکتفا نکن.من اول به همسرم گفتن علاوه بر دی اف ای مورفو و تحرک هم افتضاح.ولی چند جای دیگه آز داد دیدیم فقط مشکل دی اف ای داره و بقیه فاکتورها اکی هست.یه متخصص اورولوژی خیلی با انصاف گفت صرف نتیجه یه آزمایشگاه نباید نتیجه گیری کرد

ممنون از دعای خوبت.ایشالا شما هم هر چه زودتر باردار شی.اینقدر زود که اصلا باور نکنی راستی رو نتایج ...

ایشالا...عزیزم میشه بگی همسر شما دی اف ای با دارواومد پایین یاعمل واریکوسل کردن؟چند ماه طول کشید که از46شد17؟با میکرو باردار شدید یا طبیعی؟بخاطر دی اف ای میکرو کردید؟دوست عزیز ببخشید خیلی سوال پرسیدم وممنون که تجربتون رو در اختیار من گذاشتید...بحق علی اصغر نی نی رو سالم بغل بگیری ودست راستت رو سر ما وامثال منتظرا

با دارو و دعا درست شد.واریکوسل هم داشت ولی گفتنن چون مورفو و تحرک خوبه نیاز به عمل نیست.واقعا خدا منو شرمنده لطف خودش قرار داد و طبیعی باردار شدم.ایشالا هر چه زودتر شما هم غافلگیر میشی.فقط مطمئن باش که خدا بی حستب میبخشه

با دارو و دعا درست شد.واریکوسل هم داشت ولی گفتنن چون مورفو و تحرک خوبه نیاز به عمل نیست.واقعا خدا من ...

وااااای چقدررر خوشحال شدم میبینم بدون عمل شوهرت وبدون میکرو باردار شدی ایشالا دلت شاد بشه که شادم کردی

ایشالا هر چه زودتر شما هم خبر بارداریت رو بهم بدی‌.میدونی منم علوم پزشکی بودم یه جورایی همکاریم

[QUOTE=117138796]ایشالا هر چه زودتر شما هم خبر بارداریت رو بهم بدی‌.میدونی منم علوم پزشکی بودم یه جورایی همکاریم[/QUOTE

عه بسلامتی

وااااای چقدررر خوشحال شدم میبینم بدون عمل شوهرت وبدون میکرو باردار شدی ایشالا دلت شاد بشه که شادم کر ...

سلام.خوبی؟تونستی باردار بشی عزیزم،؟