2777
2789
عنوان

آیا انتظار بیجایی دارم؟!

305 بازدید | 17 پست

سلام دوستان حالتون چطوره؟

خیلی دلم گرفته ده ماهه ک عقدکردم .. شوهرم تو این مدت هیچی واسم کم نذاشته همیشه حواسش بهم بوده ولی خب خانوادش اصلا.. نه عیدی نه یلدایی هیچی واسم نیاوردن .. آخه برامم مهم نیست این رسم و رسوما ولی خیلی برام لذت بیشتری داشت اینکه بگم این هدیه رو مادرشوهر واسم آورده... این محبت آدم رو می‌رسونه من ک چشمم به دست اونا نیستش ولی ازشون انتظار داشتم آخه خیلی پولدارن که حداقل بگم نداشتن واسم خرج کنن.. اینا رو اینجا گفتم دلم سبک بشه ازصب یادم اومد کلی اشک ریختم ک لیاقت هیچی نداشتم یعنی؟؟؟!😔😔😔

خدایا شکرت❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدی و بچه میخوای؟🤔

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

تکلیفت مشخص نیس از ی طرفومیگی واسم مهم تیس این رسومات از یه طرف دیگه نشستی غصه کادو ندادنشونو میخوری ؟ همین ک همسرت ب فکرته کافیه 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
ن گلم 

من همه چیو ب شوهرم میگم حتی کادو خریدن 

راحتم خیلی رکم 

میگم شما رسم یلدایی برا عروستون ندارید ؟

اون میگه نه بگو ولی ما داریم 

حالا اگه نمیخوای بیاری عیب نداره من ناراحت نمیشم مهم خودتی

اما حرفتو این وسط زدی

شایدم یهو تلنگر بخوره بهشو بگه برات میگیرم

هرچی تو دلته بگو نذار بمونه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
تکلیفت مشخص نیس از ی طرفومیگی واسم مهم تیس این رسومات از یه طرف دیگه نشستی غصه کادو ندادنشونو میخوری ...

واسم مهم نیست ولی اینا مهم بودن ادمو می‌رسونه یه جور محبته گلم آدم انتظار داره 

خدایا شکرت❤