2777
2789
عنوان

کد بانو های قیمه پز

147 بازدید | 23 پست

راز خوشمزه ای قیمه شما چیه من اصلا این غذارو دوس ندارم واسه همین نمیدونم چطور خوشمزش کنم امشب بخاطر بابام میخام بپزم چون دوس داره

چیکار کنم فک کنه دخترش خیلی کد بانو هست؟😄😄

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پیاز فراووووووووووون 3 یا 4 تا بزرگ رنده کن بعد گوشت و توش سرخ کن ی مقدار هم رب انار یا اوچه بزن بخاطر ترشیش چن دقیقه ب سروت هم ی دونه گل محمدی نداز توش بعد برش دار

برای باردار شدنم ی صلوات مهمونم میکنی؟
من زعفرون زیاد میزنم و رب رو کمتر، رب رو با کره تفت نیدم بعد میریزم دارچین، یکم هل، یکم پودر گل محم ...

کره محلی یا صنعتی؟

لیمو عمانی فقط چاشنی قیمه هست هرچیزی غیر از لیمو عمانی بزنی مزه ی یه قیمه ی خوب رو نمیده توی گوشتت ...

پودر لیمو بزنم یا لیمو رو درسته بندازم؟؟؟

گوشت میریزم تو زودپز و ۱ پیاز و ۱‌گوجه و کمی زردچوبه میریزم روش با ۱ لیوان آب میزارم گوشت عطر بگیره‌با کمی‌روغن البته و زیرشو کممم میکنم...آبش که خشک‌شد باز یه کم‌روغن میریزم با کمی‌رب‌گوجه و لپه رو میریزم ۵ دقه تفت بخوره... بعدم سرشو میبندم و تموم...بعدم که پخت زیرشو کم میکنم جا‌بیفته

با پیاز فراووووووووووون 3 یا 4 تا بزرگ رنده کن بعد گوشت و توش سرخ کن ی مقدار هم رب انار یا اوچه بزن ...

وای اصلا پیاز ندارم میخاستم اینو قلم بگیرم😭

بیست دقیقه اخر پخت لیمو ها رو بریز حدود نیم ساعت قبلشم لیموها رو با چنگال سوراخ کن بذار تو اب جوش ی ...

اوکی فهمیدم مرسی عزیزم

وای اصلا پیاز ندارم میخاستم اینو قلم بگیرم😭

ن ن ن پیاز اصلی ترین چاشنی قیمس من اینو از اشپز عقدم پرسیدم گفت خودمم ازاون ب بعد با این روش درس میکنم همه اسیر قیمه هام شدن

برای باردار شدنم ی صلوات مهمونم میکنی؟