صبابانوووو مدیر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 عنوان کد بانو های قیمه پز | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 23 پست راز خوشمزه ای قیمه شما چیه من اصلا این غذارو دوس ندارم واسه همین نمیدونم چطور خوشمزش کنم امشب بخاطر بابام میخام بپزم چون دوس دارهچیکار کنم فک کنه دخترش خیلی کد بانو هست؟😄😄 یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی 1398/09/30 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 گوشت میریزم تو زودپز و ۱ پیاز و ۱گوجه و کمی زردچوبه میریزم روش با ۱ لیوان آب میزارم گوشت عطر بگیره ... 👍 با گوشت بو قلموهم میشه پخت؟ یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
هلما۳۰ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 پیاز وتفت بده گوشت ولپه روبزار بپزه باادویه زردچوبه وفلفل قرمز بزن وبزار بپزه .بعد پختن گوجه رنده شده رب گوجه فرنگی وسرخ کنوبریز توخورشت لیمو عمانی از قبل سوراخ بزن وخیس کرده رو بریز توخورشت حالا ادویه هات دارچین زعفران وبریز توش.من گالیلابلانکا مرغ وتواکثر خورشتام میریزم خوشمزه میشن.میتونی سیب زمینی های سرخ شدت هم بریزی هل اسیاب شده هم خوبه ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 پیاز وتفت بده گوشت ولپه روبزار بپزه باادویه زردچوبه وفلفل قرمز بزن وبزار بپزه .بعد پختن گوجه رنده شد ... اوکی مرسی عزیزم یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 اره چرا نشه مرسی گلی😘 یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 ن ن ن پیاز اصلی ترین چاشنی قیمس من اینو از اشپز عقدم پرسیدم گفت خودمم ازاون ب بعد با این روش درس میک ... پس ببینم امشب میتونم اسیر بگیرم یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
montazer78 عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 423 پس ببینم امشب میتونم اسیر بگیرم حتما برای باردار شدنم ی صلوات مهمونم میکنی؟
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 اگه محلی داری که صد در صد محلی طعمش بهتره ما دسترسی به محلی نداریم، من واسه غذا کره های ظرفی مهگل م ... محلی دارم یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
مهوش14 عضویت: 1393/05/15 تعداد پست: 28572 یکدونه هویج تکه کن بندازادویه قیمه هاتی کارا10 دقیقه اخر بریزگلاب وهل وزعفرون وچوب دارچیناخربریز