2777
2789
عنوان

کد بانو های قیمه پز

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 23 پست
گوشت میریزم تو زودپز و ۱ پیاز و ۱‌گوجه و کمی زردچوبه میریزم روش با ۱ لیوان آب میزارم گوشت عطر بگیره‌ ...

👍 با گوشت بو قلمو

هم میشه پخت؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

پیاز وتفت بده گوشت ولپه روبزار بپزه باادویه زردچوبه وفلفل قرمز بزن وبزار بپزه .بعد پختن گوجه رنده شده رب گوجه فرنگی وسرخ کنوبریز توخورشت لیمو عمانی از قبل سوراخ بزن وخیس کرده رو بریز توخورشت حالا ادویه هات دارچین زعفران وبریز توش.من گالیلابلانکا مرغ وتواکثر خورشتام میریزم خوشمزه میشن.میتونی سیب زمینی های سرخ شدت هم بریزی هل اسیاب شده هم خوبه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز وتفت بده گوشت ولپه روبزار بپزه باادویه زردچوبه وفلفل قرمز بزن وبزار بپزه .بعد پختن گوجه رنده شد ...

اوکی مرسی عزیزم

ن ن ن پیاز اصلی ترین چاشنی قیمس من اینو از اشپز عقدم پرسیدم گفت خودمم ازاون ب بعد با این روش درس میک ...

پس  ببینم امشب میتونم اسیر بگیرم

اگه محلی داری که صد در صد محلی طعمش بهتره ما دسترسی به محلی نداریم، من واسه غذا کره های ظرفی مهگل م ...

محلی دارم