2777
2789
عنوان

هنرنمایی من😅

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم چیز کیک انار درست کنم ولی تازه 4 میرم از سرکار خونه بنظرت میرسم درست کنم؟

نمیدونم یکم زمان بره ولی بنظرم سریع درست کنین دو لایه ای و با ببسکوییت حتما میرسین

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
نمیدونم یکم زمان بره ولی بنظرم سریع درست کنین دو لایه ای و با ببسکوییت حتما میرسین

عزیزم میشه دستور درست کردن آون ژله طرح هندونت رو بهم بگی چجوریه تا درست کنم خیلی خوشگله میخوام  امشب خوانواده شوهرم میان خونمون درست کنم برای سفره یلدام

عزیزم میشه دستور درست کردن آون ژله طرح هندونت رو بهم بگی چجوریه تا درست کنم خیلی خوشگله میخوام  ...

سه چهارم بسته ژله انار رو با اب جوش مخلوط کن بزار رو بخار کتری قشنگ ذرهاش اب شه بریز تو قالب ناودونی بعد بزار بگیره بعدش ژله الوورا با خامه یا بستنی دو سه قاشق و ژله هم یک سوم بسته بااب جوش مخلوط کن البته خامه رو وقتی کمی ژله از دما افتاد بریز هم بزن زیاد و بریز رو لایه قرمز بزار بگیره زودی میگیره بعدشم که ژله کیوی نصف بسته با اب جوش و بعدش که ازدما افتاد خامه رو اضافه کن دو قاشق بریز روی لایه سفید بزار بگیره

قالبتم از قبل چرب کن با کره وقتی میخوای در بیاری دوره هاشو با چاقو از قالب جدا کن بعدم چند ثانیه ته قالبو بزار تو اب گرم تا راحت جدا شه

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩