2777
2789
عنوان

هنرنمایی من😅

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 34 پست
همین شکل هندوانه برش زدی

سه چهارم بسته ژله قرمز 

یه سوم بسته الوورا با دو قاشق خامه

نصف بسته سبز با دو قاشق خامه

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای خامه میشه بستنی زد؟ چند قاشق ؟

ارره بستنی هم سه قاشق اینا من چشمی میریزم

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
سلام خیلی عالیه و زیبا و تمیز  اولی رو چطوری درست کردی اون که شکل اناره؟  میشه دستورش بذ ...

دستورش فیلمه از اینستا اگه داری اینستا  آیدیشو بگم نگا کنی کامل

عالیه استاتر . قالب انار رو چند خریدی ؟

هفت تومن

نه ندارم  با بیسکوئیت درست کردی؟

نه اول کیک اسفناج پختم بعد یه بسته ژله انار رو غلیظ درست کردم یکمشو ریختم تو قالب داخل دونه ها بعد گذاشتم یخچال نیم بند شد قسمت پنیریه چیزکیک رو درست کردم ریختم تو قالب بعد که کمی گرفت دوباره ژله انار و بعدشم پنیر در اخر کیک رو مدل قالب بریدم گذاشتم روش

چه عالی  قالبش سلکونی هست

نه سفته 

نه سفته 

منم میخواستم چیز کیک انار درست کنم ولی تازه 4 میرم از سرکار خونه بنظرت میرسم درست کنم؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤