2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم بچمم سقط بشه..

1042 بازدید | 34 پست

دیروز غروب تو خونه دلم گرفته بود به شوهرم گفتم بریم بیرون خرید از اونطرف یسر بریم خونه خاله ام که مریضه احوالگیری گفت اماده شو بریم با دل و ذوقی اماده شدم خودشم اماده شد خونمون سه طبقه هست بدون اسانسور منم که ۴حامله گفتم من اروم اروم میرم پایین تو بیا گفت باشه رفتم پایین هرچی منتظر شدم دیدم نمیا زنگ زدم بهش رفته بود خونه مادرش که طبقه پایینمونه نمیدونم چی شده بود گفت نمیریم بیا بالا میگه چادر سرت کن بریم منم مانتو تنم بلند و گشاد و جلو بسته با روسری بلند که خودش اندازه چادر بود گفتم من نمیام بالا بیا بریم دیگه فکر کردم شوخی میکنه دوساعت تمام تو پارکینگ تاریک و سرما نشستم منتظرش بیشعور اشغال بعد دوساعت یاد من افتاده شب شده بود رفته بود بالا دیده بود نیستم سریع زنگ زده بود به بابا و مامانم من دخترتونو میکشم معلوم نیست کدوم گوری رفته مامانم بیچاره از اون سر شهر بلند شده اومده منم تو پارکینگ نشسته بودم دیشب تا صبح اینقدر گریه کردم هرچی خوردم دیروز ناهار ظهر سرم داره میترکه از سردرد و سرگیجه نتونستم برم سرکار

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا..خودتو ناراحت نکن دختر مگه بچه ای این چ حرفیه میزنی خدا نکنه..اون بچه چ گناهی کرده کار شوهرت خیییلی بد بوده ک سرکارت گذاشته خااااااک 😒

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

یعنی مامانش پرش کرده چون وقتی رفته پایین رفتارش عوض شده😥😥خیلی ناراحت شدم برات خدا یکم عقل و شعورش بده

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

خسته شدم از این زندگی کاشکی حامله نشده بودم این طفل معصومو بیارم مثل خودم بدبختش کنم کاشکی بدنیا نمیومد.

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

خیلی بیشعورن مرداااا...

منم تو بارداری شو خیلی دقم داد بعد بچمو ک انداخ خیالش راحت شو. واقن نمیگذرمممم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

دلم کباب شد اول واسه مامانت بعد واسه طفلک توی شکمت  بعدم برای خودت

بشین باهاش حرف بزن

اگه اخلاقش گنده محلش نذار

مردک چ پرروعه

خودتو اذیت نکن الان درقبال اون بچه بیچاره مسئولی

شوهرت مسئولیت نمیفهمه، تو بفهم

دیگه هم آرزوی مرگ نکن

تو بارداریم زن خیلی خیلی حساس میشه.... الان بخدا میفهممت‌‌‌‌... ولی سعی کن بخودت مسلط باشی... بخدا سقطم کنی خدانکرده بدبختیش برا خودته و بس....

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

شوهرت به جای اینکه به تو زنگ بزنه به مامانت زنگ زده!؟ 

مامانت چرا زنگ نزده یهو پاشده اومده!؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خب چادر میپوشیدی این همه بهونه دستش نمیدادی

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون