2777
2789
عنوان

خدایا چرا انقد بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 106 پست
نمیدونم چ جادو جنبلی کرده اصلا نمیتونم جدا شم نمیخوام بعد جدا شدنم اون بره خمشبخت شه من عذاب بکشم م ...

جادو حنبل چیه دیگه .. بیخیال بابا چشاتو باز کن.. به عذاب اون فکر نکن به خودت فکر کن فقط

چرا وقتی میدونی که اینقدر بی وجدانه بازم باهاش بحث میکنی؟ وقتی این جوری تورو زده پس بدون اون بی غیرته و حالا حالا ها فیلم میبینه.چرا یکار میکنی اخر ک و ن خودت بسوزه...؟بزار اینقدر ببینه تا بترکه...چرا گیر میدی .تووخونه جلو خودت ببینه بهتره تا اینکه بره بیرون کار دیگه ای بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رابطتون از یجااین خراب شده

ممکنه از چندین سال پیش

همون قدر زمان لازمه تا درست بشه به شرط خواستن دو طرفتون.

یه توصیه خواهرانه دارم اگه نمیتونب یا نمبخوای جدا شدی حداقل روح و جسمتو از آزار و شکنجه روحی و جسمی حفظ کن.

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

ک..خله عایا😐😐😐فحش و بکش به خودش و هفت نسل قبل و بعدش مرتیکه عوضی قشنگ خوشبخت شدی پس ...تو دوستی نشناختیش یا یهو رنگ عوض کرد من جات بودم ولش میکردم هر غلطی دلش میخواد بکنه پیششم نخواب دیگه خیلیم دیدی هرز میپره جونت و بردارو برو

عزیزم تحت هیچ شرایطی حق نداره دست روی تو بلند کنه، اگر می تونی اهمیت ندی، بیخیال این رفتارای بدش شو، ولی اگر برات مهمه، حتما به یه زبونی بگیرش که ببریش پیش روانشناس. در مورد دست بلند کردن هم واقعا بیشعوری و نفهمی اون رو میرسونه، تو اشکالی نداری عزیز دل

عزیزم تحت هیچ شرایطی حق نداره دست روی تو بلند کنه، اگر می تونی اهمیت ندی، بیخیال این رفتارای بدش شو، ...

من پایین تر رو نخونده بودم، الان دیدم که چه چیزایی نوشته بودی. قربونت بشم، تو برده کسی نیستی.فکر کنم مشکلت اینه که الان موقعیت مستقل زندگی کردن نداری و نمی تونی ازش جدا بشی چون به بودنش عادت کردی. مهم ترین چیز اینه که رو خودت کار کنی، بری پیش مشاور و اینکه بری سرکار، وقتی مستقل شدی، دکمه خداحافظیش رو بزن

همین دیگع میگه نگاه نمیکردم کامپیوتر ریکاوری میکرد  دروغ میگه

خو عزیزم شاید واقعا داشته ریکاوری میکرده باز شده.چرا گیر دادی.میگفتی باشه  ادامه بده پاکشون کن.

درضمن وقتی میبینی به هیچ صراطی مستقیم نیست ولش کن.گناهش یا عواقبش پای خودش.بزاراینقدرببینه چشش درآد

دردم از یار است و درمان نیز هم
من یبار تلویزیون شکستم تا ۳ سال خیلی ابهت داشتم 😎یادش بخیر فک کنم وقتشه چی دیگ بشکنم 

اره خوب تا همسرتونم دستش بیاد شمام ادمین

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

چرا وقتی میدونی که اینقدر بی وجدانه بازم باهاش بحث میکنی؟ وقتی این جوری تورو زده پس بدون اون بی غیرته و حالا حالا ها فیلم میبینه.چرا یکار میکنی اخر ک و ن خودت بسوزه...؟بزار اینقدر ببینه تا بترکه...چرا گیر میدی .تووخونه جلو خودت ببینه بهتره تا اینکه بره بیرون کار دیگه ای بکنه