2777
2789

سلام بچه ها خیلی وقت بود عفونت نکرده بودم از دیشب سوزش و خارشم شدید شده ترشح سفید پیدا کردم خیلییی ناراحتم از غصه حالم بده نمیدونم چیکارکنم از معاینه دکترم میترسم شما راه حلی قطعی سراغ دارید بهم بگید تو نت سرچ کردم نوشته بود سیر شیاف کنید این تصمیم رو داریم کسی نتیجه گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر نزنیا خیلیا گیر کرده بود تو واژنشون بعدم له کرده بود بافت واژن خراب شده بود

من یه نخ بهش وصل میکردم صبح اون نخ میکشیدم میومد بیرون ولی اصلا برای عفونتم خوب نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت

ی پیاله نمک بریز تو تشت اب داغ تااونجایی که برات قابل تحمل شد دمای اب، بشین توش، نمکو تواب حل کن بعد بشین  روزی دوبار هربار بیست دقیقه . یبار صبح ی بار شب. دیگه احتیاج ب هیچ دکتری نداری . واژنتو تواب منقبضو منبسط کن عفونتا بزنه بیرون. 

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
ی پیاله نمک بریز تو تشت اب داغ تااونجایی که برات قابل تحمل شد دمای اب، بشین توش، نمکو تواب حل کن بعد ...

نمک خاصیت ضدعفونی داره . و درمان هرنوع عفونتیه‌ 

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر .