توی پری استرس دور کن اناناس بخور پیاده روی اول صبح برو از نون سنگگ استفاده کن چهار مغز بخور عسل وسیاهدانه به شوهرت ویتامین ای وعسل وسیاهدانه پیاز بهش بده خودتم بخور خام یا کوکو پیاز درست کن شامتو سبک بخور استرس رو کلا دور کن
منم طول کشید تا بارداربشم ولی ماهی که قبل پریودم هرروز چای رازیانه خوردم تو پریودی هم یروز درمیون بعدش دوباره هرروز خوردم و باردار شدم همون ماه نمیدونم دیگه اون تاثیر داشت یا همینجوری شد ولی میگن تخمدانارو فعال میکنه
برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام.منم راهنمایی کنید من میخام اقدام کنم دوماهه خیلییی گرمی میخورم از فلفل گرفته تا سیاه دانه و عسل و دارچین و همه چیز حالا پریودام کلا نامنظم شده.و پریودم قطع نمیشعدقیقا از وقتی که شروع کردم گرمی خوردن.به نظرتون اشکال کارم کجاست.و برای منظم شدن پریود چیکار کنم