2777
2789

عذاب روح به دلیل جدایی از وابستگی های مادی و معنوی این دنیا!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خیلی میترسم خیییلیها من خیلی محجبه نیستم ینی بعضی وقتها موهام معلومه.نمازم از وقتی بجه ام دنیا اومد ...

شنیدم دعای معراج بذارند تو قبر عذابت کمتر منم ده سال پیش این دعارو دادم به دعایم وقتی بابابزرگ خدابیامرزم کفن کردن گذاشته بود رو سینه اش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم هنوز هیشکی درک درستی ازحرفای خدا تو قرآن نداره،،چشمه و درخت میوه نماد هستن مثلا

نمیدونم.یجا دیکه هم نوشته مرگ خیییلی شیرینه تمیدونم کدوم راسته

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
خیلی میترسم خیییلیها من خیلی محجبه نیستم ینی بعضی وقتها موهام معلومه.نمازم از وقتی بجه ام دنیا اومد ...

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست از همین الان با نماز صب شروع کن و با حجاب درست از این به بعد

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

عزیزم خواهش میکنم نمازتو بخون

مطمئنا روزی هفده دقیقه هممون وقت داریم

اونم به صورت پراکنده

روزی یک ربع کمتر گوشی دست بگیر

سلامتی بچت

خوشبختی تو و همسرت

سلامتی پدر و مادرت

همش دست خداس

روت میشه بچت خدای نکرده یه تب کرد دستتو ببری پیش خدا بالا و ازش چیزی بخوای؟

حرفشو بابد گوش کرده باشی در روز اسونی تا حرفتو گوش بده تو روز سختی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ای خدااا من آدم خوبی نیستم اصلا

هیچوقت دیر نیست برای خوب بودن

خدا بدیهارو به خوبی تبدیل میکنه اگر واقعا توبه کنی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
عزیزم خواهش میکنم نمازتو بخون مطمئنا روزی هفده دقیقه هممون وقت داریم اونم به صورت پراکنده روزی یک ...

درسته کاملا درسته،الان یه چیزی از خدا مبخوام روم نمیشه بهش بگم

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی

بنده خوبی باش نه از ترس شب اول قبر

بخاطر عشق به خدا

بخاطر تشکر از چیزایی که الان داری

مثلا من خودم یه متنی رو از الهی قمشه ای خوندم که نوشته بود عذاب جسمی وجود نداره فقط چون روح سعی میکن ...

اولی خیلی منطقی تر بنظر میاد 

مثل مواقعی که خوابی سعی میکنی بیدار شی و نمیتونی دیدی چه عذابیه 

حالا 100 برابر بدتر از اون

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡

همین الان با دو رکعت نماز صبح شروع کن

کلا با خودت قرار بذار اقلا روزی دو رکعتو بخونی

اگر بیدار بودی ادا اگر خواب موندی قضاشو بخون

و بعد نماز سر به سجده بذار واز خودش بخواه

بگو خدایا نماز خونم کن😔🙏

یا اگر حال وضو نداری باهاش حرف بزن

بگو خدایا جون ندارم پاشم کمکم کن پاشم

من هروقت اینجوری ازش کمک خواستم واسه عبادت همیشه بلا استثنا کمک کرده ها

یعنی اممننکان نداره ازش بخوای کمکت کنه واسه نماز همون لحظه دستتو نگیره

اممممکان نداره