2777
2789

بد اخلاقی عذاب قبر میاره 

آخرت تجلی دنیاست .

تودنیاهرچی بودی آخرت تجلی اونه.

مثلایک انسان در دنیا خبر چینی میکند در آخرت تجلی آن مورچه س  و...

رو اعتقاداتت کار کن 

نکیر و منکر دوفرشته خداوند هست که مامور سوال از میت هستند 

چتد سوال ازمیت میپرسند ۱ خدای توکیست ؟

۲قبله ت کجاست؟

۳پیامبرت کیست؟

۴اسم کتابت چیست؟

حالا اگه میت یادش اومد که فبها 

واگر یادش نیومد عذاب شروع میشه که یادش بیاد

گاهی وقتا سالها میت رو عذاب میکنند که اسم میامبر یادش بیاد

در نفس انسان باید حک شده باشه که پیامبرت محمد  کتابت قرآن قبله ت کعبه و خدایش الله است

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
والا منی ک ۱۸ سالمه این دنیا هییچ ارزشی واسم نداره ! میخام پزشک بشم حتی خوابشم دیدم ک تو قران نوشته ...

اشتباه فکر میکنی به نظرم

قطعا دختر خوش قلبی هستی که همچین تفکری داری

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه فکر میکنی به نظرم قطعا دختر خوش قلبی هستی که همچین تفکری داری

اره متاسفانه دلسوزم و مهربان واسه کافرم دلم میسوزع هروقت بیرون میرم دست خالی برمیگردم هرجی پول تو کیففمه میدم ب فقیرا حتی مطب دکتر میرم میبینمش پدر و مادرای پیر اومدن گاهی من ویزیتشونو میدم خودمم اگر پزشک بشم قصد دارم برم جاهای دور افتاده و محروم ب مردم کمک کنم اصلااا هم هدفم پول نیس در حد بخور نمیر کافیمه بخدا 

اره متاسفانه دلسوزم و مهربان واسه کافرم دلم میسوزع هروقت بیرون میرم دست خالی برمیگردم هرجی پول تو کی ...

پس قطعا جات توی بهشته😊😊

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
جز مطالب ترسناک که چبزی نشنیدیم خدای مهربون کردن مامور عذاب فقط

دقیقا همینه انقد مطالب و فیلمو عکس و...دیدیم در مورد این قضیه که هیجوقت خدارو شاید شاکر نباشیم بابت نعمتهاش .فقط نماز میخونیمو به حرفش گوش میکنیم که عذاب نبینیم .ینی در واقع خدا رو بحاطر خودش شکر نمیکنیم فقط بخاطر خودمون شکرشو میکنیم

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی