2777
2789
عنوان

خانم‌ها نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسرت بی سواده؟؟چون سوراخ نمیگزه اون ماره توی سوراخ که میگزه بعدم منظورش اینه واسه همیشه قیدتو زده و تموم در واقع همه چیو گردن شما انداخته

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
اصصصصصلا توجه نکن انگار ندیدی و کلا بزارش کنار واسه همیشه چیه بابا پسره دیوانه برو با یکی ک عشق و حا ...

گذاشتمش کنار اما منظورش از متن چی بوده،ده  دقیقه قبلش تو واتساب رفت فحش منو خوند ،بلاکش کردم اونم بلاک کرد 

داره میگ من از تو چندبار لطمه خوردم و دفعه اول ندانسته بوده بار دوم خواستم بهت فرصت بدم اما اینبار دیگ گاو نیستم ک فرصت بدم بهت توام دیگ سوراخ خوبی باش اذیت نکن 

میگ ک اون واست شده مثل گوساله ک خاصیتی نداره و بوقع اش میفروشیش ب دیگران و داری ازش سواستفاده میکنی ...

نکنه فکر میکنه من بهش خیانت کردم اخه دوست پسرم سابقم تو اینستام  بود ولی من هیچ ارتباطی باهاش ندارم ،الانم ایران نیست ،ظاهرا باهاش دوست هم بوده ،نکنه اون بهش دروغی گفته 

منظورش اينه تا حالا چند بار از شما ضربه خورده ولي ديگه نميخوره وبزرگترت بايد منتظر بمونه مثل گاو بزرگ بشي تو رو بفروشه

اخرم كه گفته سوراخ خوبي باشين كه معمولا حرف خيلي زشتيه 

منظورش اينه باهات رابطه داشته

منظورش اينه تا حالا چند بار از شما ضربه خورده ولي ديگه نميخوره وبزرگترت بايد منتظر بمونه مثل گاو بزر ...

یعنی منظورش من بودم ؟اره دقیقا سه بار پیشش بودم

اره پس منظورش شمايي عزيزم  ارزش نداره ول كن جواب ابلهان خاموشيس

نمی‌دونم خیلی حرفهای بدی زدم ،فحش های بدی دادم ، تو عصبانیت

هیچی هم نگفت

بیشتر عصبی میشم ،بعد اون متنو خوندم نمی‌دونم منظورش به من بود