2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان فقط دلم میخواد گریه کنم 

مثل منی

الان به خاطر فردا شب با داداش بزرگم دعوام شد،خیلی حرفهای بدی زد بهم 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم همینطور تو چرا

نمیدونم 

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
خوشبحالت

چرا؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
مثل منی الان به خاطر فردا شب با داداش بزرگم دعوام شد،خیلی حرفهای بدی زد بهم 

عزیزم.بخاطر داداشت ناراحت نکن خودتو

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

من میخوام یه چی بگم هم بی ربطه هم باربطه

مادر شوهر من سر من شب یلدا هیچی نیاورد

اما امسال  واس جاریم حدود هشنصد تومن هزینه کرد

یه مانتو یه کفش یه شال و کیف و لباس زیر

کلی میوه و اجیل و ماهی و اینا

دلم یجوری شد امسال

ادم حسودی نیستم اصلا

با جاریمم خیلی خوبیم با هم

اصلا از اینکه واس اون داد ناراحت نشدم

از اینکه مادر شوهرم بهم گف تو اهل ناراحت شدن و غر زدن نیستی 

اما این جاریت هست باید براش ببرم 

یجوری شدم

انگار همیشه غر بزنی بهتره

بیشتر مورد توجه قرار میگیری

عزیزم.بخاطر داداشت ناراحت نکن خودتو

بره به جهنم

می‌دونه خیلی دوستش دارم،اصلا همگیمون دوستشون داریم،بعد حالا میگه فردا میرم خونه دایی زنم

بهش میگم ما تنهاییم نرو،شروع کرد به فش دادن و توهین کردن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
بره به جهنم می‌دونه خیلی دوستش دارم،اصلا همگیمون دوستشون داریم،بعد حالا میگه فردا میرم خونه دایی زن ...

خب اون الان دوس داره با زنش خوش باشه

درکش کن دیگه از خانوادتون‌جدا شده

خب اون الان دوس داره با زنش خوش باشه درکش کن دیگه از خانوادتون‌جدا شده

عزیزم ما اصلا اهل خواهر شوهر بازی و مادر شوهر بازی نیستیم

امشب همه ناراحت شدن،بعد من اختلاف سنیمون یکسال گفتم بهش بگم،به خودش بگم نه به زنش

شروع کرد فش دادن

قضیه از این قرار بابای من کارگر،وضع مالی پایین

مال من و داداشم خوبه

از دو هفته پیش به زنداداشم گفتم بیاین خونه من شب چله،مامان هم میاد

حتی قرار شد زنداداشم چغندر و کیک بپزه بیاره بقیش با من.

بعد شانس من ،خاله من دیروز اومد مشهد عمل رحم کرد،فردا مرخص میشه میبرن خونه مامان من،چون نمیتونه بره شهرستان خونش

منم تمام خریدها رو کردم فرستادم خونه بابام که نره بخره.

حالا اینا دیروز فهمیدن که شب چله خونه من کنسل شد،میریم خونه مامانم،میگن از دو هفته پیش دایی خانمم دعوت کرده،منم گفتم دیگه به این واضحی دروغ نگو،وقتی همه ما ناراحتیم که نیستی

میدونم عزیزم توام دوس داری همه ی خانوادت دور هم باشن

قصدتم اصلا دخالت نیس

ولی خب برادرت وقتی خودش زندگیش الان جداس ب نظرم بهتر بود در حد یه دعوت کردن باهاشون حرف میزدید تا اینکه بخواید دلخوری ایجاد کنید بینتون