2777
2789
عنوان

هر جور حساب میکنم جدایی بهتر

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
اره میزاره

پس جای امید هست  وقتی تورو منع نکرده ینی ب خانوادت اعتماد داره بعضیا هستن میگن نرو حرف یادت میدن و اینا واین که تو رو معلومه دوست داره. بخاطر خانوادت جدا نشو خب میری میبینیشون دااا منع نکردن که

بنظرم شوهر تو مثل شوهر منه اخلاقش مثلا وقتی عصبی بشه براش فرقی نداره کی جلوشه یا هر کاری بگه میکنه حتما ب عواقبش فکر نمیکنه آره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اونا از بس بهش فشار آوردن اون تغیر کرده. توهم امید وارم بتونی اونی که دوس داری بشی اونجور که ...

فدات عزیزم

نمیشه دیگه میدونم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چقدر طول کشید

3 سال. بعضی وقتا برای ساختن روابط زمان لازمه باید صبر کنی تا کینه از بین بره بعد اون یواش یواش یاد خوبیهای همدیگه میوفتید ارتباط درست میشه با این تفاوت که هر دو طرف محتاط تر رفتار میکنن.

دعا کنید برام

خدا بزرگه، خوت رو بسپار بهش انشالله همه چیز درست میشه. فقط تو این مدت از خانواده ی همسرت بد گویی نکن بعضی وقتا نامحسوس یه تعریفهایی ازشون بکن، مثلا بگو هر کاریم بکنم فلان غذا یا فلان کار رو نمتونم مثل مادرت انجام بدم. یا تو جمع اگه بحثش پیش اومد از خانواده اش با مهربونی حرف بزن. خوبی خودت رو بهش ثابت کن.

وااای دقیقا عصبی میشه نمیفهمه دیگه

شوهر منم همینه ولی خدا رو شکر با خانواده من خوبه ولی عصبی بشه دیگه........

توهم میتونی دعای محبت رو ب شیرینی چیزی بخونی بدی ب شوهرت و خانوادت بخورن تا ب هم کششپیدا کنن و بینشون محبت حاکم شه. جواب میدهه