2777
2789

بچه ها یه چیزی چند وقته ذهنمو درگیر کرده

مثلا دوست دارم یه شخصیت کارتونی یا حیوون باشه که عاشقش باشم

مثلا بخام ماگ بخرم قاب گوشی بگیرم کیف بگیرم یا هر چیزی سریع اون نماد خودمو انتخاب کنم ولی بدبختی همه چی دوست دارم

شما نماد خاصی دارید ؟؟ یه چیزی که همه بدونن ک فلانی عاشق روباهه عاشق جغده یا چی ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بی نهایت دوست دارم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

برای خودت نماد همه چی آزاد و انتخاب کن😅

خیلی لوسه همه چی یه شکل باشه فکر هر چی داری مینیون باشه با رنگ زرد 

هر چی خوشت اومد بخر بابا

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
برای خودت نماد همه چی آزاد و انتخاب کن😅 خیلی لوسه همه چی یه شکل باشه فکر هر چی داری مینیون باشه با ...

خب الان دقیقا همینمممم

یه ماگ میخام بخرم دویست تا مدل دوست دارم ک داشته باشمشون قدرت انتخاب ندارم

قاب گوشی مثلا هزار مدل نمیاونم انتخاب کنم

خب الان دقیقا همینمممم یه ماگ میخام بخرم دویست تا مدل دوست دارم ک داشته باشمشون قدرت انتخاب ندارم ...

منم عاشق ماگم  الان دلم میخواد یه ماگ صورتی بخرم شکلش هر چی بود بود 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
خب الان دقیقا همینمممم یه ماگ میخام بخرم دویست تا مدل دوست دارم ک داشته باشمشون قدرت انتخاب ندارم ...

من عاشق رنگای صورتی و یاسی و اینام 

همه میدونن کارکتر ندارم ولی

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..