2777
2789
عنوان

خواهر شوهر آویزون

3467 بازدید | 89 پست

با خواهر شوهر آویزون شوهرتون چطور باید رفتار کنید؟شوهر داره بچه داره چسببده به شوهر من روزی ده بار بهش زنگ میزنه کجا بودی اومدی خونه کجا میری و......یا اظهار دلتنگی براش می کنه یا هی قربون صدقش میره هر کاری هم داره انگار برادرش نوکرشه ....اینم شدید به این خواهره وابسته س .خواهره از من خیلی حسادت می کنه و شوهرم هم که گوشی هست میاد بدی منو بهش میگه  تحت تاثیر قرار میگیره و میاد به من اخم و تخم می کنه اگرم مستقیم به خواهره بگم کارات زشته فورا به داداشش خبر میده و دعوامون میشه هر چی هم میگم خواهرت شوهر داره کاراشو میکنه  گوش نمی کنه ..جلو شوهر من خیلی به قر و فرش میرسه انگار من هووش هستم....شما باشین چکار می کنید؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب. مگه میشه مگه داریم 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

کلا همشون همینن محلش ندهذ، خواهر شوهر من مسافرت بودیم برای اینکه خودشو عزیز کنه هی به برادرش می‌رسید و ازش پذیرایی میکرد تا می‌رفت بیرون لباس گرم میداد دستش می‌گفت سرما میخوری خلاصه هووئه براما ، اینکارارو می‌کنه بگه زنت بیخیاله من حواسم هست منم محلش نمیدم ولی ازش آنقدر بدم میاد که دیگه علنی به شوهرم میگم تو دعواهامون البته

وای تو چقد شبیه منی بیا بهم مشاوره بدیم الانم بخاطر همین ازشم دلخورم خواهرش خیلی قروفر داره دوساله باهاش کات کردم شوهرم میدونه حق بامنه باز طرفشه اینم انگار مادرشوهرم همین یه برادرو براش زاییده همش آویزونشه قربون صدقش میره کلا سیاستشه

کلا همشون همینن محلش ندهذ، خواهر شوهر من مسافرت بودیم برای اینکه خودشو عزیز کنه هی به برادرش می‌رسید ...

دقیقا منم بخاطر یسری اختلافا ب شوهرم گفتم واسه خوش گدرونی و حمالی من خوبم ..از این ببعد آجیت حق نداره بگه اومدماینجا بمونم...بخدا میاد می مونه نتنها با هم حرف نمیزنیم بلکه میوه و شام میخوره سریع پا میشه میره تو اتاق😥

حتما از شوهرش محبت نمیبینه تو سعی کن با خوش اخلاقی و خوش پوشی شوهرتو جذب کنی و سرشو ب زندگیتون گرم ...

اصلا به من نگاهم نمی کنه ولی خواهره رو به دنیا ترجیح میده کافیه بفهمه مریضه دیوونه میشه البته شوهر من از اولم وابسته بود

خواهرشوهر م از راه دور رفتیم خونش یه بشقاب دلمه گذاشته جلوم بعد میبینم یه دیس دلمه پر کرده هی میزاره جلو شوهرم اونور سفره هی میگه بخور اینو مخصوص تو گذاشتم بدونه تعارف مجدد به من 

خواهرشوهر م از راه دور رفتیم خونش یه بشقاب دلمه گذاشته جلوم بعد میبینم یه دیس دلمه پر کرده هی میزاره ...

مادر شوهرم خرما درست کرد اومد ظرف رو داد شوهرم گفت اینو فقط واسه تو درست کردم شوهرم هر چه اصرار کرد نخوردم..وقتی میرفت سر کار میخوردم😂😂😂😂