2777
2789
عنوان

آنفولانزا گرفتم

205 بازدید | 19 پست

خانوما سلام 

بچه ها تو رو خدا اگر انفولانزا دارید یا مشکوک به انفولانزا هستید تو خونه بمونید و استراحت کنید و جمع ها نیایید بخدا این بیماری کشنده است مدیون بقیه میشید اگه رعایت نکنید و باعث ابتلا بقیه بشید من الان دو باره رفتم بیمارستان و برگشتم اولاش اینقدر درد داره که مرگو به چشمت میبینی خانومایی هم که ندارید بیرون میرید حتما ماسک بزنید هم برای خودتون هم بچه هاتون چون خیلی بیماریه بدی خلاصه که پیشگیری بهتر از درمان است

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزم ان شا الله که تن ات سالم باشه همیشه

یکی از کاربرا انفلوانزا گرفته بود حالش خیلی بد بود ممنوع الملاقات شده بود الان سالمه سالمه مرخص هم شد، نگران نباش. 

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   
متاسفانه رعایت نمیکنن،  تو جمع بااون حال خرابش اومده بعد دست میده 😐  چیزی هم نمیشه گفت&nb ...

اخه ادم بی عقل مریضی حداقل بگو که مریضی نکه با همه دست بدی روبوسی کنی 

یکی از کاربرا انفلوانزا گرفته بود حالش خیلی بد بود ممنوع الملاقات شده بود الان سالمه سالمه مرخص هم ش ...

نه من نگران نیستم که بمیرم یا خوب نشم ولی خیلی دردهای وحشتناکی داره و تا بهتر بشی پدرت در میاد

اخه ادم بی عقل مریضی حداقل بگو که مریضی نکه با همه دست بدی روبوسی کنی 

همونو بگو،  ادم چی بگه بهشون،   واقعا خودش نمیفهمه که اصلا نباید بیاد حالا که اومده چرا میای سمت ادم دست بدی ،  

همونو بگو،  ادم چی بگه بهشون،   واقعا خودش نمیفهمه که اصلا نباید بیاد حالا که اومده چرا می ...

باور کن من بیمارستان بودم سری پیش که انفولانزا گرفتم یک بچه کوچیک بخاطر انفولانزا مرد

چرا این کوفتی تموم نمیشه

بلا نبرت با این امظات😂😂😂😂😂😂

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

خدا شفا بده گلم خیلی سخته و کاش همه نگاهشون مثه شما بود

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير