2777
2789

دوستان من و دخترم آبله مرغان گرفتیم , حس سرماخوردگی هم داریم , منکه بدنم عفونت داره تمام آبله ها چرکی شدن .

هر روز همسرم که از سرکار میومد یا سوپ میزاشت برامون یا کباب میزد .

الان یکم احساس بهتری دارم میخوام خودم غذا درست کنم اما نمیدونم چی بپزم . شوهرم از عدسی متنفره وگرنه عدسی میزاشتم .

پیشنهادی دارید! 

پلو با ماهیچه

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔻دانستنیهای #آبله_مرغان

فصل بهار و بخصوص ایام عید احتمال ابتلای کودکان 2تا6 سال به آبله مرغان زیادست. راههای کم شدن خارش وبهبود:

🔴به کودکانی که آبله مرغان میگیرند سوپ جعفری بدهید. چون سوپ جعفری سریعتر دانه ها را از بین میبرد.

🔴سوزاندن خاکشیر روی آتش درمحیط خانه اگر کودک آلرژی ندارد

🔴سوزاندن عنبرنسارا برای از بین بردن دانه ها عالیست

🔴شستشوی بدن با آب و جوش شیرین

🔴مصرف شیرخشت

🔴شربت خاکشیر و عرق تمشک هم برای رفع آبله مرغات بسیار مفید است

👈نکته: اگر فرزندتان آبله مرغان گرفت بهتر است بعد از بهبود بالش او را دور بیندازید، چون عامل انتقال ویروس آبله مرغان به دیگران است. برای بزرگسالان در بیماری زونا یا آبله مرغان بزرگسالی همه ی موارد بالا قابل استفاده است. به علاوه ی اینکه استفاده از فلفل در غذا  به بهبود زونا کمک میکند.

این پیامو لطفا واسه مامانا بفرستید. چون تو این ایام اپیدمیه.

ماهیچه ندارم الان , گوشت دارم اما از طعم رب بدم میاد . از وقتی مریض شدم اینجورم

گوشت بدون رب بهتره با زعفران درست کن

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .