2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من، با خانواده ش توی یه ساختمونیم همش پیششونه، بعد من تمام هفته دلم به این خوشه که جمعه برسه و ببرم خونه بابام، که امروز نبردم، 

میگه چه خبره هر هفته ببرمت

اونوقت خودش همش پیش خانواده شه، فقط واسه غذا و خواب میاد خونه پیش ما

من دیشب قهر کردیم صلح زنگ زد آشتی کردیم چون کارشون زیاد بود امروزم رفت سرکار 

بهتر.مردا رو خدت شناخته که هی باید کار کنن.دو روز تو خونه باشن جنگ جهانی راه میفته😡

شرط چاقو مُرد
من، با خانواده ش توی یه ساختمونیم همش پیششونه، بعد من تمام هفته دلم به این خوشه که جمعه برسه و ببرم ...

خ سخته اینجوری 

کاش آدم ها فقط اجازه داشتند یه چهره داشته باشند... 
من، با خانواده ش توی یه ساختمونیم همش پیششونه، بعد من تمام هفته دلم به این خوشه که جمعه برسه و ببرم ...

منم نزدیک خانواده شوهرم بهش گفتم هروقت رفتی خونه بابات من و بچه هام ببر خونه بابام.اگه تو مردی و انقد بچه ننه ای منم زنم و احساس دارم.دوس دارم هر روز پدر مادرمو ببینم.دیگه ازاونموقع کمتر رفت

شرط چاقو مُرد
خ سخته اینجوری 

خیلی 

دلم داره میترکه 

مردم از بس امروز گریه کردم

به خدا تمام هفته همینطوره، از سرکار هم که میاد هنوز لقمه توی دهنشه و بلند میشه میره پیش خانواده ش

بچه م اگه بخواد ببینش باید ببرمش اونجا 

دیگه خسته شدم، بریدم

خیلی  دلم داره میترکه  مردم از بس امروز گریه کردم به خدا تمام هفته همینطوره، از سرکار ه ...

خوب چرا  کاری کن تو خونه بیشتر بهش خوش بگذره 

بچت چند سالشه باهاش بازی نمیکنه سعی کن از طریق بچه وارد بشی یجوری تو خونه سرشو گرم کن تا کم کم از سرش بیوفته