2777
2789
عنوان

شوهرم سرما خورده باردارم😔😭

464 بازدید | 15 پست

حالا چیکار کنم؟

از صبح گلو درد شدید گرفته  منم گفتم چرا دیروز بچه خواهرتو بوسیدی از اون گرفتی و کلی دعوامون شد.

من باردارم و اگه مریض بشم نمیتونم دارو بخورم .

الانم موندم چکار کنم بهش گفتم میرم خونه مامانم اینا برلی یک هفته .ناراحت شد. گفت خیلی حساسی .

فبای آلاء ربکما تکذبان

شوهر منم مدیضه من ولش نکردم برم ی هعته خونخ بدم دراختبارش

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم دخترم هم شوهرم سرما خورده بودن شدید،نمیشه ک چون باردارم بذارم برم،مدام اب پرتقال و لیمو شیرین بخور چیزی نمیشه

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊

خودش باید راهیت کنه بری 

شوهرمنم ماه پیش شدید سرماخورد گفت اصلا اینطرفا نیا😩😩 هنوزم سرفه داره دوری میکنه

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
الانم شدید تب کرده خوابیده. دلم نمیاد تنهاش بذارم. موندم چکار کنم نگیرم جامو فعلا جدا کردم.

بفرستش بره دکتر تو همـ خیلی،نزدیک نشی ماسک بزنی،طوری نمیشه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

راست میگه خیلی حساسی , فاصله تو از شوهرت حفظ کن لیوان شو جدا بزار ظرفهارو با شوینده بشور یه پیاز برش بزن بزار تو اتاق بگو شوهرت ماسک بزنه , اگر دیروز از بچه خواهرش گرفته بود دوسه روز بعد بروز میداد نه امروز صبح , 

تو سه ماهه ی اول بارداری دارو نمیشه خورد منم در حالت عادی بجز با سفیکسیم خوب نمیشدم خیلی بدنم ضعیفه.

چرا عزیزم،اگه سرما خوردی برو پیش دکتر زنانت،بهت داروی مجاز بارداری میده،انقد نگران نباش و دل بابای نی نی رو نشکن💚منم از اول بارداریم تقریبا هرماه سرما خوردم که با دارو و لیمو و شلغم کنترل کردم

انقد بخند که ابرا ببارن, مقصد جاییه که غم ها نباشن 
چرا عزیزم،اگه سرما خوردی برو پیش دکتر زنانت،بهت داروی مجاز بارداری میده،انقد نگران نباش و دل بابای ن ...

ممنونم عزیزم یه ذره استرسم کمتر شد ولی خدا کنه نگیرم . ممنونم.

فبای آلاء ربکما تکذبان