2777
2789

سلام دوستان،به همفکریتون نیاز دارم..

بچه ام بتازگی تو خواب بلند داد میزنه و بعدش بدون اینکه چشم هاشو باز کنه یا شیر بخوره، میزنه زیر گریه ...

نمیدونم از چی میترسم تو خواب!!!!

هرکارهم بکنم نه چشماشو باز میکنه و نه آروم میشه اینقدر گریه میکنه تا دوباره خوابش ببره😭😭😭

کسی بوده بچه اش اینطور باشه؟خواهش میکنم بگید چیکار کنم!!!

چندوقتشه؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس امنیتشو کامل تامین میکنی ؟ 

چنو وقتشه ؟ 

حس میکنم کابوس میبینه چون امنیت نداره 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
حس امنیتشو کامل تامین میکنی ؟  چنو وقتشه ؟  حس میکنم کابوس میبینه چون امنیت نداره

کنار خودم میخوابه،منم فکر میکنم خواب بد می بینه اما به هرکی میگم ،میگن بچه تو این سن خواب نمی بینه!!!

عزیزم یه سونو انجام بده شاید رفلاکس داره.اسید مری اش رو می سوزونه

فکرنمیکنم،چون بالا نمیخوره

ازطرفی تختش رو از اول شیبدار کردیم 

شیر هم کم کم میخوره،زیاد نمیخوره