2777
2789
عنوان

جیغ زدن تو خواب نوزاد،بدون دلیل.. کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 6971 بازدید | 19 پست
کنار خودم میخوابه،منم فکر میکنم خواب بد می بینه اما به هرکی میگم ،میگن بچه تو این سن خواب نمی بینه!! ...

بچه از روز اول خواب میبینه 

ببین کجا حس امنیتش داره آسیب میبینه 

سرچ کن تو نت ببین ناخواسته کجا داری اشتباه میکنی 

اگر خیلی جدیه ببرش دکتر 

یک درصد هم  احتمال بده ممکنه یه چیزی اذیتش میکنه ببین لباسش راحته ، رختخوابش مشکل نداره ، مثلا یه پر سفت ممکنه تو بالشش باشه . 

خلاصه که مادر تویی باید بگردی مشکلو پیدا کنی . 

مثلا من بچه بودم مامانم یادم داده بود خواهرمو لباس بپوشونم وقتی از حموم میومد ، منو صدا م یکرد بچه رو میگرفتم کنار بخاری لباس تنش میکردم . یه بار جیغ کشید و ریسه رفت فکر کردم انگشتش برگشته ولی چک کردم همه جیز درست بود ، آخرش بچه از حال رفت مامانم هم  اومد هر چی گشتیم و زیر و روش کردیم هیچی پیدا نکردیم ، آخرش بچه خوابش برد . وقتی بیدار شد دیدیم روی لپش یه دایره تو خالی سوخته و تاول زده ، زیر پیرهنی دکمه دارشو گذاشته بودم رو بخاری گرم بشه تنش کنم دکمه قابلمه ای فلزی داشت داغ شده بود و صورتشو سوزونده بود . چیزی که به فکر مامانم هم نرسیده بود !!! 

اینو گفتم بدونی بچه ای که حرف نمیزنه نگهدا ریش سخته باید ۶ چشمی مواظبش باشی و دائم همه حواست به همه چیز باشه 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
واقعا؟؟؟؟ تو سونو مشخص میشه؟

آره عزیزم. توی نت سرچ کنی بقیه ی علائمش رو هم چک کن ببین داره یا نه. امیدوارم که فقط یه دلپیچه ی کوچولو و ساده بوده باشه، چون رقلاکس براشون خیلی دردناکه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید هم دلش یهو درد می گیره. نفخ داره

تاجائیکه بتونم آروغشومیگیرم حتی اگه خواب باشه

نمیدونم بخدا😥😥😥

اولین بار که داد زد سکته کردیم منو همسرم،قلبمون داشت وایمیستاد..سریع لباسشو  در آوردم فکرکردم چیزی نیشش زده 

بچه از روز اول خواب میبینه  ببین کجا حس امنیتش داره آسیب میبینه  سرچ کن تو نت ببین ناخوا ...

واقعا بچه بزرگ کردن سخته

و این سختی چندبرابر میشه وقتی تو غربت باشی 

ممنون خیلی قشنگ توضیح دادید

چشم امشب باهم رو زمین می خوابیم ببینم اوضاع بهتر میشه یانه!!

آره عزیزم. توی نت سرچ کنی بقیه ی علائمش رو هم چک کن ببین داره یا نه. امیدوارم که فقط یه دلپیچه ی کوچ ...

باشه چشم

واقعا دیدن گریه هاش برام سخته،اینکه دلیلشونمیدونم خیلی آزاردهنده ست