سلام دو سال پيش خَيلي عصبي بودم تحقيق كردم ظاهرا علايمم شبيه أفراد دو قطبي بود دكتر رفتم و دكتر تشخيص دو قطبي داد و اولين اشتباه من همينجا بود دكتر بي هيچ تستي ب استناد حرفام دارو درماني شروع كرد و من موندم دنيايي قرص و دنيايي عوارض دو سال مدام قرص خوردم غافل ازينكه حالم تغييري نكرد و بدترم شد من كلكسيون داروهارو خوردم ب تهران مهاجرت كردم و دكتر جديدي رفتم اونم ب استنادتشخيص دكتر قبلي سير باطل ديگ اي رو شروع كرد و چندتا قرص جديد و من حالم بهتر نشد تا به دكتر سوم مراجعه كردم ك خَيلي معروفن و چندتا تست گرفت و مشخص شد من دو قطبي ندارم داروها رو قطع كرد و من بهتر شدم فقط معضل من شد ترك داروي لورازپام كه جهت بي خوابي با داروهاي ديگ ميخوردم دارويي كه منو بدبخت كرد بي هيچ دليلي خوردمش و الان دو ماهه نتونستم بخوابم و دچار عوارض تركشم مجبورم جهت خواب قرص ترازودون ك وابستگي نمياره بخورم الان موندم تا كي اين عوارض ترك ادامه داره خسته م فوبياي خواب گرفتم بخاطر اشتباه دو پزشك من الان با عوارض اين دارو همش درگيرم كاش ميتونستم بدون دارو ي خواب معمول داشته باشم خواهش ميكنم عجولانه ب خودتون برچسب بيماري هارو نزنين ، خواهش ميكنم بترسين از عوارض خواب اورها و داروهاي اعصاب ،،، و صد البته رفتار درماني خَيلي مواقع بهتر از دارو درماني البته برا بعضيا دارو اجتناب ناپذيره 😔