2777
2789
عنوان

خواهرانه میگم💗

365 بازدید | 54 پست

سلام خواهرا.یلداتون مبارک

اینجا کسایی هستن که تنهان

کسایی هستن که نامزد هستن ولی براشون یلدایی نیوردن

کسایی که شرایط مالی ندارن

ازتون میخام کمتر عکس بزارید .شاید خدایی نکرده کسی دلش بشکنه و غصه بخوره

جسارت منو ببخشین 

فقط یه تلنگر بود💕💕💕💕

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

منم خواهرانه میگم از خوشحالی دوستانتون خوشحال بشید خدا صدبرابرشو بهتون برمیگردونه😍

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم اما بعضیا غصه میخورن

عزیزم الان تو بیرون انواع ماشین مدل بالاهست من هیچ ماشینی ندارم بگم شما سوار نشید من غصه نخورم!؟

اصلا این با منطق جور درنمیاد

من خودمم تنهام کسیو ندارم شب یلدا ولی کِیف میکنم سفره بقیه ارو میبینم

بهتره دلمونو بزرگ کنیم برا چیزایی که میخوایم تلاش کنیم😍😍😍

ان شاالله خدا به همه بده

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
عزیزم الان تو بیرون انواع ماشین مدل بالاهست من هیچ ماشینی ندارم بگم شما سوار نشید من غصه نخورم!؟ اص ...

گلم اینم فرق داره.چون طرف فکر میکنه همه جمعا امشب من تنهام.همه  پول دارن من ندارم.و.....

فقط همین یک شبه واسه همین بیشتر توجه میکنن

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘