2777
2789
عنوان

شوهرم

232 بازدید | 21 پست

بچه هاشوهرم دیرب دیرمیادخونه بخاطرکارش.مثلاهر۳۰یا۳۵روزی...من براش زنگ میزنم.اون فقدپیام میده...امروززنگ زدم.حالم گرفته بود حالموباحرفاش خراب کردمیگه کاش ب ۳سال قبل برمیگشتم.من واس خاطرتودارم کارمیکنم پیرشدم.پیشمونی سودنداره کاش زن نمیگرفتم.من گاهی ب دل نمیگیرم میگم روش فشارکاریه.امروزدلم گرفت بحث چاقی لاغری شد اوناکلا خانوداگی چاق هستن.یهوبرگشت میگه چاق لذت بخشه...گفتم اره چاق لذت بشه.منم گفتم بنظرم اقاهم لاغرباشه لذت بخشه عمداگفتم حرصش دربیاد.منومیگه خشکی!!!یعنی لاغر.بااینک فکرمیکنم ارزو مادرشه وزنش بمن برسه56کیلوام.

دیگه رفت نهاربخوره گفت بعدزنگ میزنم زنگ زدجوابش ندادم.اخه چراپشیمونه!؟منک زن ولخرجی نیستم جوونم میره براش.ازهرلحاظ ک نگامیکنم کم نزاشتم.اخلاقم اگ گاهی تندمیشه خودشون بانی اخلاقم هستن.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا اینجور زندگی که زن و شوهر از هم جدا باشن هرکدوم یه شهری اونم به خاطر کار قبول ندارم اخه دوری سردی میاری وابستگی رو کمتر میکنه بعدم مرد چطور میتونه سی روز بدون خانمش تحمل کنه 

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن
همدیگرد درک‌کنید خیلییی تحت فشاره بنده خدا سربه سرش نذار با ارامش مهربونی حرف بزن

خب منم تحت فشارم.تنهایی پیرم کرده.غصه بچه داغونم کرده.خوبه اینجوری بگه؟

من اصلا اینجور زندگی که زن و شوهر از هم جدا باشن هرکدوم یه شهری اونم به خاطر کار قبول ندارم اخه دوری ...

دیگه الان ۳ساله شهردیگست ومنم اسیرخونه...کاش قدرمومیدونست

خب منم تحت فشارم.تنهایی پیرم کرده.غصه بچه داغونم کرده.خوبه اینجوری بگه؟

خب تو این شرایط که جفتتون تحت فشارید باید تحمل کنید یه جوری پس بهتره بدون اعصاب خوردی باشه که راحت تر بگذره .اگه بیاد پیش ما و‌صب بره بعدازظهر خونه باشه ولی بی پول بازهم اعصابتون داغونه 

والا بخدا بی مسئولیتی مرد بیشتر رومخه .من حاضرم شوهرم ماهی یه بار بیاد ولی بخاطر زندگیمون و بچمون یخودش زحمت بده سختی بکشه

شوهرتم درک کن احتمالا دیگه خسته شده از این دور بودنا مرد دوست داره از سرکار میاد خانمش کنارش باشه ناهارش آماده باشه و ..... ولی با این دوری هیچکدوم از نیازایی که به خاطرش زن گرفته برآورده نمیشه به جز حمالیش برا شوهرت 

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن