2777
2789
عنوان

شوهرم که برگرده اینارو بهش میگم

640 بازدید | 46 پست

بچه ها از دستش خسته شدم .مشاور میکه بخاطر بارداری باید بی خیال باشی و فعل صبر کنی تا فارغ بشی.آخه مگه میشه .با این حالت بارداری منو ۴ روز ول کرده معلوم نیست کجاست .

میخوام یه سری کتاب هام بردارم .با وسایل بچه ام و یه سری لباسام و طلاهام چون چیز دیگه ندارم 

جهیزیه و وسایل خونه خودش خریده .میگم این وسایل خونت مال خودت هیچی ازت نمیخوام.میرم خونه مادرم بچمم همونجا به بدنیا بیاد نه میرم دادگاه نه شکایت میکنم نه نفقه میخوام .تو بمون خونه با هر زنی خواستی برو رابطه برقرار کن شب با یکی بخواب روز با یکی .بیشتر وقتشو سر کار بقیه اش رو منزل مادرش هیچ وقتی با من نمیگذرونه .منم خسته شدم .حالا کسی بوده مثل من ؟البته تا بچه بدنیا بیاد مهریه اجرا نمیگذارم . خسته شدم دیگه هی خیانت میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خسته ام دیگه فکر کنم دیگه هرچی تلاش کردم که خوب بشه نتیجه نداده .آخرین بارم کتکم‌زد و گفت الهی بمیری و کلی فحش بهم داد .۱۲ سال زنشم هیچ وقت اینجوری نکرده بود ولی کتک خط قرمز منه ‌.