2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت بی جا میکنه ما توش💩دیدیم اخه بشین سر زندگی و حال و هولای مجردیت حاضرم همه چیمو بدم برگردم اون روزا

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

خیر زوده هر چند خودم ۲۰سالمه یه دلبر یه ساله دارم مشکلی ام ندارم همه چی خوبه اما هنوزم میگم برام زود بود عجله نکن

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

بستگی به خودت و فهم و درکت داره من بعد کنکور ازدواج کردم الانم یه خانم خوشگل دارم ک فقط چند ترم از دانشگاه عقب افتادم که الان باز میتونم برم چرا باید همیشه معمولی باشیم و هرکار که بقیه میکنن بکنی هر زمان فک کردی یه چیز درست و جنب و ظرفیتش رو داری وقتشه

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️

تامیتونی از مجردیت لذت ببر.ازدواج واست دیرنمیشه.من که حسرت اون روزا رو میخورم.حالا مامتاهلا هم خیلی احساس همراهی وهمدم داشتن نداریما همیشه تنهاییم.

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

تو ۱۸ سالگی ازدواج یعنی خیلی خیلی ببخشیدا ری د ن به کل زندگی ، حالا واسه قبول این همه مسئولیت در ازای اندکی خوشی چه عجله ایه؟ نفس زندگی مشترک واقعا خوبه ولی به خدا نمیزارن ازش لذت ببری اینقد زندگیو سخت کردن

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
ینی شمام مردی؟ پناه برخدا اسمت که مریمه

من خانومم اسمم مریم منظورم از خانوم خوشگل دختر کوچولوم عزیزم 

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️