2777
2789
عنوان

خودت رو بزار جای من

176 بازدید | 21 پست

سلام خانما دو دقیقه خودتون رو بزارین جای من بعد بگین جای من بودین چیکار میکردیم

شوهری که فقط موقع نیازش بیاد سمتت هرروز با رفیق‌اش بره بیرون ولی شما رو نبره و ته بیرون بردنش خونه مامان خودش و خودت باشه تو خونه حرف نزنه اصلا باهات مشورت نکنه هیچی از کارایی که می‌کنه بهت نگه و دوستش براش عکس زنای مورد دار بفرسته اعتراض کنی هم بگه بتوچه تو به ربطی نداره و هنوز اون قهر کنه بخواد یک هفته برای کار بره شهره دیگه و تنهات بزاره ولی از قبل هیچی نگه ثانیه آخر فقط بگه وسایلم رو آماده کن می‌خوام برم و خیلی چیزای دیگه....😢

خدایی جای من بودین چیکار میکردین خسته شدم بخدا بی‌اعتنایی میکنم میگم بفهمه حالم بده میگه تو خودت رو پرباد بگیر تا خسته شی حرف میزنم میگم خسته شدم از کارات میگه من کاریی نمیکنم تو مشکل داری

الآنم با رفقاش بیرونه فردا هم میخواد بره تا یک هفته نیست دیشب بهش میگم فردا با ما باش میخوای بری بعد نیستی هنوز قهر هم کرد اخه کارش با همین دوستاش یک هفته با همیناس پس من چی؟

بچه ندارى

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک پسره ۴ساله

اى خدا مردا كى ميخوان مسئوليت پذيرى رو ياد بگيرن اصلا نميدونم اينجور ادما چرا ازدواج ميكنن

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

متاسفانه خیلی رفیق بازه شوهرت

توهم با دوستات و خانواده ات باش البته ازش پول بگیر چرا پولش واسه رفیقاش خرج کنه نزار خیلی پول دستش باشه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
متاسفانه خیلی رفیق بازه شوهرت توهم با دوستات و خانواده ات باش البته ازش پول بگیر چرا پولش واسه رفیق ...

اقوامم شهر دیگن مامانمم اهل بیرون رفتن نیست خیلی دوستام هم هرکدوم گیر کار خودشون از مهر صدبار گفتم ببریم بیرون هر دفعه یک بهونه

متاسفانه خیلی رفیق بازه شوهرت توهم با دوستات و خانواده ات باش البته ازش پول بگیر چرا پولش واسه رفیق ...

پول هم نداره وضع مالیمون داغونه با همه چیزش می‌سازم آخرم از من بدتر نیس

اقوامم شهر دیگن مامانمم اهل بیرون رفتن نیست خیلی دوستام هم هرکدوم گیر کار خودشون از مهر صدبار گفتم ب ...

حتما که نرو بیرون بگو بیان خونت

یا خودت بچه هات برین بیرون خرید رستوران پارک

فقط برو خوش بگذران تنها نمون

شوهرت داره با دوستاش خوش میگذرنه تو هم پول بگیر ازش واسه خودت خرج کن 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
پول هم نداره وضع مالیمون داغونه با همه چیزش می‌سازم آخرم از من بدتر نیس

داره آنقدری که خرج رفیق میکنه چیزی برای تو نمیرسه خرج کن حالا اندازه وسعتون که به اونا نرسه

مطمئن باش داره

حتما که نرو بیرون بگو بیان خونت یا خودت بچه هات برین بیرون خرید رستوران پارک فقط برو خوش بگذران تن ...

پول نداره خواهر جان از خرج خورد و خوراک بزور برمیاد 

گشتن رو بیخیال باهاش چطور رفتار کنم آدم شه از بی توجهی هاش خسته شدم