2777
2789

سلام   میخاستم   ببینم   بیمارستان   بقیه  الله    یا    ولیعصر   ناجا    کدوم  اتاق   وی آی  پی  برای   زایمان  دارن  

کسی  اطلاعی  داره   

ببین تایپکاتو خوندم من بیمارستان چمران سزارین شدم اتاق خصوصی هم داشتن اما بشانس من همه پر بودن تو اتاق عمومی رفتم اما دست کمی از خصوصی نداشت تو یه اتاق بزرگ ۴ تخت بود برای همراهم صندلی تخت شو بود،برخورد پرسنلم خیلی خوب بود،دکتر خودم دکتر اشتری بود فرشته بود اما من ۴ روز زودتر از تاریخ دکتر خودم اورژانسی سزارین شدم با دکتر اسلامی کارش عالی بود اما اخلاقش تند و جدی بود که این مهم نیست مهم کارش بود که راضی ام رحممو چنان تمییز کرد که بعد سزارین فقط لکه بینی داشتم با اینکه شیرم نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وی ای پی یعنی چی؟ یعنی خصوصی منظورته؟

یه ورژن بالاتر از خصوصی

اتاق وی ای پی یه اتاق خیلی بزرگ هست که یه تخت برای بیمار یه تخت برای همراه. تلویزیون. میزناهارخوری. سینک ظرفشویی و ماکروفر و یخچال. حمام و دستشویی داخل اتاق

غذا هم اون بیمارستانی که من دیدم هر وعده چهارتا غذا به دلخواه خود بیمار و همراه از لیست غذاهای وی ای پی میدادن مگر اینکه بیمار از اون غذا منع شده باشه

هر ساعتی میشد بری ملاقات

کلا عااللیه

نه اونطور نیست ،فکر نکنم ولیعصر و بقیه الله هم اونطور داشته باشن

میخاستم  ببینم   این  دوتا  بیمارستان  دارن    حالا  درحد  بالا  نمیخام   ولی   میخام     شوهرم  شب   پیشم  بمونه  اتاق  خصوصی  میخاستم  

هزینه ش   میدونید؟

میخاستم  ببینم   این  دوتا  بیمارستان  دارن    حالا  درحد &n ...

با دفترچه نیروهای مسلح تو چمران سزارین دوقلویی من شد ۲۰۰ تومن،دوقلوها بیشترن

یه سر خواستی برو هم پرونده تشکیل بده هم ببین و بپرس خودت