2777
2789

بعد شوهرم خواب ،دیشب طبق معمول تو هال خوابیدیم جلو Tv،انقد از تخت واتاقمون استفاده نکردیم فک کنم تارعنکبوت بیننده😂😂دارم از گشنگی میمیرمممممم میترسم پاشم بیدار بشه گناه داره بقیع روزا ۶بیدار میشه .... گشنمه 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا زخم معده بگیری خدا نکرده ک اوشون بیدار نشه😐

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

دیشب با دوست همسرم وبع پیشنهاد اون زن و شوهر رفتیم ی رستوران ،اه اه  خیلی مزخرف بود 

پر دود قلیون،زن تابلووووو خراب ک هی از میزشون بلند میشدن میرفتن سر میز مردهای تنها....از این مردا غول تشن خالکوبی دار ها هم بود ،فقط خواننده خوبی داشت ولی جو خراب و محیط آلوده ای بود ...میخام پیام بدم به خانومش بگم خوشمون نیومد بگم؟؟؟؟؟؟

اسی من شیکمو نیستمااا اما برای مواقع بحرانی توی کمد اتاقم خوراکی میزارم 😂اگه گذاشته بودی الان شکمت ...

تو هالم متأسفانه،همبشه هم رو عسلی کنارم پر خوراکی ،دیشب بیدار. بودیم فیلم می‌دیدیم همشو خوردیم،فقط ی نصف پر پرتقال خشک بود ک خوردم😂😂😂😂😂😂😂