2777
2789
عنوان

کمک😖

265 بازدید | 36 پست

سلام، تورو خدا بگین چی بخورم که پریود شم؟ رابطه حفاظت نشده داشتم اما خوب کلا مطمئن نیستیم، در کل نه دلم میخواد و نه شرایط بچه دار شدن داریم، الان هم از تاریخ پریودم یکهفته گذشته تقریبا، یه عرق گیاهی به اسم فراسیون خوردم که خوب اتفاقی نیفتاد، بگین چی بخورم که هر چی هست و نیست و بشوره ببره؟؟؟

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پری نشدم😭😭😭😭😭😭

ب منم بگید😥

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

اسییییییی اجازه✋✋✋✋✋ منم  سوال بپرسم در همین مورد؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

زعفرون شنیدم 

یه سری داروهای دیگه که حضور ذهن ندارم 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

اول بیبی چک بزن نبود برو دکتر امپول بزنه پریود میشی

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
پروفایلت خیلی لطیفه 

خخخخخ همه میگن😁